Aicina piedalīties pirmajā bagāžnieku tirgū Liepājā

Tirgus, kurā automašīnu bagāžniekos gluži kā uz letes ir saliktas visdažādākās lietas, pasaulē jau iemantojis milzu popularitāti, tikmēr Latvijā vēl ir tikai attīstības stadijā. Pirmo reizi Liepājā šāds bagāžnieku tirgus tiek organizēts 2015. gada 12. septembrī no pulksten 10:00 līdz 17:00 Jaunliepājā, Annas tirgus laukumā, kur notiks jau otrie Teodora Breikša ielas svētki.

Pasaulē "Bagāžnieka tirgus" ir jau sena tradīcija un pulcē lielu dalībnieku  skaitu, jo mājās vienmēr krājas pašam vairs nederīgas lietas – rotaļlietas, grāmatas, apģērbs, mēbeles, elektropreces, sporta inventārs, istabas augi, kas var noderēt citam. "Bagāžnieka tirgus" ir laba iespēja iztīrīt skapjus, plauktus vai garāžu un nopelnīt naudu par sev vairs nederīgām lietām, pie tam – jaukā atmosfērā, kaulējoties un mainoties ar lietām. Tirdziņa laikā pircējiem un pārdevējiem būs iespēja ne tikai tirgoties, bet arī mēģināt samainīties ar lietām, kas kļuvušas liekas pašu saimniecībā, vietā iegūstot, iespējams, krietni vien nepieciešamākas mantas.

Dalība Teodora Breikša ielas svētkos ir bez maksas, katram tirgotājam jāsedz tikai tirdzniecības nodevas izmaksas, ko nosaka Liepājas pašvaldība. Lai piedalītos "Bagāžnieku tirgū" jāraksta pieteikums uz e-pasta adresi [email protected] līdz 30. augustam.

Atgādinām, ka Teodora Breikša ielas svētki tiks organizēti, restaurējot pagājušā gadsimta 20./30.gadu Jaunliepāju, kad Annas tirgus laukums bija pilns rosības. Notika tirdzniecība, darbojās cirks, dāmas skaistos tērpos un švītīgi kungi, kā arī latviešu zemnieki, ceļojošie muzikanti un palaidnīgie puikas bija sastopami tirgū. Tāpēc arī tirgotāji aicināti ģērbties atbilstoši norādītajam laikmetam, lai radītu noskaņu un iepazītu konkrētā laikmeta kultūras un tirgošanās savdabību.

Tirgošanos Annas tirgus laukumā papildinās gan mūzikas grupas, gan dažādi kolektīvi. Uz galvenās skatuves kāps šlāgermūziķi "Rumbas kvartets", Liepājas Pop/Rok skolas izveidots ansamblis, kā arī apvienība "Voice of Instruments", bet plates spēlēs Mārcis Grīnbarts. Tā pat svētkos piedalīsies Liepājas Tautas teātris un Liepājas pašdarbības kolektīvi. Pieteikumus dalībai svētkos vēl var sūtīt uz e-pasta adresi [email protected] līdz 27. augustam.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.27365112sec.