Liepājā notiks svētku balle «Daudz laimes, Latvija!»

2015. gada 17. novembrī plkst. 20.00 Liepājas Latviešu biedrības namā norisināsies svētku balle "Daudz laimes, Latvija!". Balles muzikālo daļu veidos grupas "Klaidonis" mūziķi no Vecumniekiem un īpašu svētku sajūtu radīs saksofonu kvartets "n[ex]t move" no Rīgas. Skatuvi dekorēs kvēlojošas lāpas, radot svinīguma noskaņu, savukārt, ierastais fotostūrītis būs Latvijai simboliskajās krāsās.

Biedrības nams aicina valsts svētku brīvdienās būt kopā liepājnieku iecienītajā balles atmosfērā, kas būs ne tikai vieta, kur atzīmēt Latvijas dzimšanas dienu, bet arī – kur nosvinēt ģimeņu un draugu jubilejas, kā arī citus nozīmīgus dzīves notikumus.

Dāmu saksofonu kvarteta "n[ex]t move" muzikālais priekšnesums tiks pasniegts ar šarmu un atraktivitāti, klausītājos radot pozitīvas izjūtas un sniedzot muzikālu un vizuālu baudījumu. "n[ex]t move" sastāvā muzicē Inga Meijere (soprāna, alta saksofons, vadītāja), Baiba Tauriņa (alta saksofons), Katrīna Kivleniece (tenora saksofons) un Anete Levica (baritona saksofons).

Populārā kantrimūzikas grupa "Klaidonis" aktīvi spēlē dažādos pasākumos kopš 2004. gada. Grupas dziesmas regulāri nonāk Latvijas Televīzijas Šlāgeraptaujā, kā arī LR-2 un citu radiostaciju topos. "Klaidonis" ar labiem panākumiem ir piedalījies visos Bauskas kantrimūzikas festivālos. Dažas no grupas populārākajām dziesmām – "Gaidot mājās", "Mazā dvēselīte", "Tik ātri aizskrien laiks", "My vow to you", "To jau nepateiks neviens" un "Pārdomu laiks". Grupas sastāvā spēlē Māris Sloka (vokāls, bass), Valdis Rebuks (ģitāra, vokāls), Elmārs Jirgensons (sitamie instrumenti), Vīgants Murelis (ģitāra, stīlģitāra), Zigmunds Pogulis (taustiņi).

Biedrības nams aicina svinēt valsts neatkarības pasludināšanas gadadienu, patīkamas mūzikas pavadījumā un sev mīļu cilvēku vidū, un sajusties vienotiem svētku ballē "Daudz laimes, Latvija!".

Biļešu iepriekšpārdošana un galdiņu rezervācija notiek Biedrības nama kasē, Rožu lauk. 5/6, vai pa tālruni – 634 238 29.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01077199sec.