Ziemas peldēšanas sacensībās piedalīsies arī dalībniece, kurai ir 73 gadi

Ziemas peldēšanas sacensībām "Liepājas VeloRoņa kauss 2016", kas norisināsies 2016. gada 23.janvārī, atpūtas vietā "Beberliņi" pieteikušies jau 95 dalībnieki no 16 Latvijas pilsētām un novadiem. Jaunākā šobrīd reģistrējusies sacensību dalībniece ir tikai 10 gadus veca, pieredzējušākā –  73.

Pieteikušies dalībnieki no Aizputes, Grobiņas, Saldus, Talsiem, Tukuma, Raganas, Ventspils, Jelgavas, Rīgas, Ropažiem, Carnikavas, Ogres, Raganas, Jūrmalas, Ozolniekiem, un, protams, Liepājas. Kā liecina šobrīd apkopotie dati, Liepāju sacensībās pārstāvēs 14 dalībnieki.

Sacensībām pieteikušies tādi Latvijā un ārpus tās robežām pazīstami ziemas peldētāji kā pasaules vicečempions Raitis Gultnieks no Ropažiem, ziemas peldētāja ar vairāk kā 20 gadu stāžu un piecu pasaules čempionātu dalībniece Līga Saulīte no Carnikavas, Starptautiskās ziemas peldētāju asociācijas valdes loceklis jelgavnieks Aleksandrs Jakovļevs, pasaules čempionāta bronzas medaļas ieguvējs aizputnieks Juris Andžāns, kā arī jūrmalnieks Gustavs Zālītis, kurš atklātā jūrā nopeldējis 38 kilometrus no Kolkas līdz Roņu salai un ieguvis zelta medaļu pasaules čempionātā Jūrmalā 450 m peldējumā.

Ziemas peldēšanas sacensības sāksies 2016. gada 23. janvārī pulksten 12:00, dalībnieku akreditācija sacensību vietā sāksies no plkst. 10:30. Reģistrēties sacensībām būs iespējams arī sacensību dienā klātienē, taču maksa par dalību būs dubulta.

Jaunajiem "roņiem", kuri nestartēs sacensību disciplīnās ar laika kontroli, būs pieejams atsevišķs āliņģis, kura dziļums nepārsniegs 1,80m.

Kā norāda ziemas peldēšanas atklātā čempionāta organizatori, tad visu distanču dalībnieki saņems starta komplektu ar atbalstītāju veltēm, bet maksas distanču dalībnieki piedalīsies loterijā, kurā būs iespējams vinnēt velosipēdu.

Paralēli peldēšanas sacensībām āliņģī, organizatori piedāvās vairākas bezmaksas atrakcijas bērniem, savukārt par simbolisku samaksu būs pieejamas nelielas izjādes ar poniju. Ja laikapstākļi būs piemēroti ziemas sporta aktivitātēm, ikviens ziemas peldētāju līdzjutējs aicināts ņemt līdz slēpes un slidas un izmantot iespēju sportiski pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem un domubiedriem.

Dalībnieki pēc peldes varēs sasildīties divās pirtiņās un karstā ūdens baļļā, visiem, arī apmeklētājiem, būs pieejama bezmaksas tēja, kā arī būs iespējams iegādāties uz ugunskura vārītu zupu. Apmeklētājiem būs atvērta būs arī BB wakepark kafejnīca.

Detalizētāka informācija un sacensību nolikums pieejams mājaslapā veloronis.lv.

"Liepājas VeloRoņa kausu" organizē Liepājas veloaktīvistu un ziemas peldēšanas klubs "VeloRonis" ar Liepājas pilsētas domes Sporta pārvaldes un Vides un sabiedrības līdzdalības daļas atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.38944483sec.