Piedalies krāšņā Tvīda retro velobraucienā

Jau tradicionāli maija otrajā sestdienā Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs (LRTIB) aicina uz Tvīda retro velobraucienu, kas šogad norisināsies jau 7. reizi.

Ar šo krāšņo braucienu tiek simboliski atklāta Liepājas vasaras tūrisma sezona. Pasākuma mērķis ir pulcēt velomīļotājus, kas tērpušies tradicionālā 30. gadu stila apģērbā, lai kopīgi dotos izbraucienā pa pilsētu, šogad – pa mazāk izpētīto Jaunliepāju. Šī gada sauklis "Zili zaļi brīnumi – tvīdā tērpti ļautiņi" pieskaņots šīs sezonas jaunuma – zinātkāres centra "Zili brīnumi" – atvēršanai.

2016. gada 7. maijā pulksten 13:00 T. Breikša ielā pie radošās telpas "Ideju bode" sāksies reģistrēšanās velobraucienam un pulksten 14:00 tam tiks dots starts. Dalībnieki aicināti reģistrēties pasākumam savlaicīgi tiešsaistē.

Arī brauciena noslēgums un pasākuma saviesīgā daļa notiks Annas tirgus laukumā, un tā plānota līdz pulksten 17.00. Liepājnieki un pilsētas viesi, kas nepiedalīsies velobraucienā, aicināti atbalstīt Tvīda brauciena dalībniekus maršrutā, kā arī piedalīties pasākuma saviesīgajā daļā. Apmeklētājus priecēs cirka priekšnesumi, zilu brīnumu pieredzēšana un atrakcijas gan maziem, gan lieliem. Izkustēties aicinās saulainā diksilenda grupa "Sunny Groove Dixie" no Rīgas. Darbosies retro fotostūrītis un radošās telpas "Ideju bode" jaunatklātā veselīgās ēšanas iestāde, kurā tiks piedāvāta tēja, kafija un svaigi spiestas sulas, kā arī būs iespēja baudīt gardas zupas ar pašceptu maizi. Kā ik gadu, notiks arī labāko tērpu apbalvošana, un šoreiz balvas ir sagādājuši Tvīda brauciena atbalstītāji – zinātkāres centrs "Zili Brīnumi", TN "Kurzeme", restorāns "Barons Bumbier’s", restorāns "Fifth Bud", "Lauma Lingerie" un skaistumkopšanas salons "Kolonna".

Saviesīgā pasākuma laikā velosipēdus būs iespēja novietot plašajā "Ideju bodes" pagalmā.

Tiem, kam nav sava velosipēda, veikals-velo noma "Jūsu auto" piedāvā 7.maijā, nosaucot paroli "Zili zaļi brīnumi", izīrēt velosipēdu par nieka cenu uz visu pasākuma laiku.

Pasākumu atbalsta arī Liepājas pilsētas dome, Liepājas Latviešu biedrības nams, radošā telpa "Ideju bode", fotostudija "Fotast" un Valsts policija.

Vairāk informācijas šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8863368sec.