Rožu laukumā gaidāmi krāšņi svētki dārzkopjiem «Pavasaris ziedos»

2016. gada 15. maijā no plkst. 9.00 Liepājas Rožu laukums greznosies dažādās ziedu krāsās un smaržās, pulcējot kopā stādaudzētājus no visas Latvijas, pasākumā "Pavasaris ziedos".

Pateicoties liepājnieku mīlestībai pret ziediem un citiem krāšņumaugiem, stādu tirgus "Pavasaris ziedos" Rožu laukumā ir kļuvis par tradīciju un norisināsies jau vienpadsmito reizi. Šogad daiļdārzu un mazdārziņu cienītājus ar stādiem iepriecinās vairāk kā 40 Latvijas stādu audzētāji, kuru sortimentā atradīsiet interesantu, daudzveidīgu, kā arī Latvijas klimata apstākļiem atbilstošu piedāvājumu. "Pavasaris ziedos" piedalīsies gan individuālās dārzniecības un kolekcionāri, gan Latvijā lielākie un atpazīstamākie stādaudzētāju uzņēmumi, kā SIA "Grobiņas ziedi", ZS "Pīlādži", ZS "Bērziņi", ZS "Liepas", stādaudzētava "Blīdene", "Pūres dārzi" un daudz citas. Dalībnieki Liepājā ieradīsies no Latvijas malu malām – Liepājas, Ventspils, Rīgas, Siguldas, Tukuma, Talsiem, Dobeles, Jelgavas, Bauskas un citiem novadiem, kā arī no Lietuvas.

Katru gadu dārznieki pārsteidz ar jaunu, vēl neredzētu augu šķirņu piedāvājumu. Šogad stādu sortimentā būs pieejami visplašāko ziemciešu, vīteņaugu, ziedošo krūmu, daudzveidīgu, izsmalcinātu rožu stādi, augststumbru rozes, ūdens rozes, rododendri, dekoratīvo lapu krūmi, ceriņu stādi, smiltsērkšķu stādi, dārza mellenes, vīnogu stādi,  viengadīgo augu stādi un daudz citu augu. Savukārt, lai sākotnēji izveidotu augšanai labvēlīgus apstākļus, tirgotāji piedāvās ekoloģiski tīru, cilvēkiem un apkārtējai videi draudzīgu mēslojumu un augu aizsardzības līdzekļus, īpašus produktus, lai atbrīvotos no sūnām, kā arī dārza inventāru un darba aizsardzības līdzekļus.

Amatnieku sortimentā būs daudzveidīgas keramikas dārza figūras un koka dārza mēbeles un citi čaklo amatnieku darināti izstrādājumi.

Liepājas Latviešu biedrības nams – aicina Liepājas iedzīvotājus un pilsētas viesus ļauties īstam pavasara baudījumam un apmeklēt stādu svētkus "Pavasaris ziedos".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58708sec.