Jūras svētkos tiks rīkotas aktivitātes bērniem un aktīvās dzīves piekritējiem

2016. gada 9.jūlijā, Jūras svētku organizatori Liepājā pasākuma apmeklētājiem sagatavojuši plašu izklaides programmu, bērniem piedāvājot skoloties Mazajā jūras akadēmijā, savukārt aktīvās dzīves piekritējiem piedaloties netradicionālajās sporta spēlēs un Jūrasbraucēju Kuršu Vikingu liellaivu sacensībās.

Neptūns Jūras svētkos pārbaudīs mazos liepājniekus un mazos Liepājas viesus, piedāvājot skoloties Mazajā jūras akadēmijā. Jūras valdnieks būs sagatavojis četrus uzdevumus – kuģotāji, zvejnieki, zivju cehs un jūrā saucēji. Atraktīvākajiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties arī divās tematiskās stafetēs - dullais zābaks un vēja spīts.

Izpildot visus uzdevumus, Mazās jūras akadēmijas kadets tiek celts Neptūna krēslā un slavināts ar akadēmijas absolvēšanu. Veiklākie un apķērīgākie iegūs dāvanas no "Dillī Dallī Brīnumzemes", Z-Dance Studio vai braucienu līdz Karostas tiltam ar velkoni "Namejs".  

Ar netradicionālo sporta spēļu vilni Neptūns pārbaudīs Jūras svētku apmeklētāju spēku, ātrumu, radošumu un attapību. Lai to izdarītu viņš sagatavojis 6 netradicionālus un azartiskus uzdevumus – zvejošana, pirātu atmiņas spēle, sērfotājs, kuģa klājs, balansēšana un uzvaras deja.

Uzrādot labāko rezultātu kādā no uzdevumiem netradicionālo sporta spēļu dalībniekam ir iespēja iegūt lieliskas balvas gan vīriešu, gan sieviešu kategorijās – atpūtu kempingā "Ērgļi", ielūgumu uz festivālu "LMT Summer Sound", fitnesa kluba "Olymp" abonomentu, "Rally Liepāja" ieejas kartes, dāvanu karti "Liepājas Tarzāns" un ielūgumu uz grupas "Prāta Vētra" koncertu Liepājā 20 augustā.  Visi spēļu dalībnieki piedalīsies izlozē un viens laimīgais saņems dāvanu no veikala "TOP Shop"  - Roll Up Dormeo virsmatraci.

Organizatori atgādina, ka visi interesenti, kuri vēlas piedalīties Kuršu Vikingu liellaivu sacensībās, aicināti pieteikt komandas piecu cilvēku sastāvā līdz 4.jūlijam. Lai pieteiktos sacensībām, jāaizpilda elektroniskā pieteikuma anketa šeit.

Kā ziņots iepriekš, šī gada 9.jūlijā no pulksten 11 Liepājas promenādē norisināsies Jūras svētki, kas šogad apmeklētājiem piedāvās deviņus spēcīgus, aizraujošus un krāšņus viļņus, pasākumā transformējot tos deviņās aktivitātēs. Jūras svētki tiks atklāti ar piemiņas brīdi bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem. Tradicionāli ar savu piedāvājumu liepājniekus un Liepājas viesus priecēs amatnieku un mājražotāju tirgus, kurā varēs iegādāties dažādus labumus visas dienas garumā. Mazajiem liepājniekiem organizatori būs sarūpējuši bērnu programmu, savukārt, aktīvās dzīves piekritēji varēs piedalīties netradicionālajās sporta spēlēs. Tostarp ikvienam interesentam būs iespēja bez maksas apskatīt Jūras spēku flotiles kuģus.

Jūras svētkus organizē Liepājas Kultūras pārvalde, sadarbībā ar Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas pārvaldi, Liepājas Leļļu teātri, mākslas galeriju "Klints", biedrību "Mākslas pasāža RADI". Visas svētku aktivitātes ir bezmaksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38369298sec.