Biedrības namā Liepājā būs skatāma reibinoša liliju ziedu izstāde

No 13. līdz 16. jūlijam katru dienu no plkst. 10:00 līdz 18:00 Liepājas Latviešu biedrības nama foajē liepājniekus un pilsētas viesus priecēs karaliskās lilijas – vienas no vissenākajiem kultūraugiem pasaulē.

Jau ceturto gadu Liliju ziedu izstādi organizē Liepājas Latviešu biedrības nams, sadarbībā ar liliju audzētāju biedrību "Lilium Balticum", kuras kolekcionāri un selekcionāri uz izstādi būs atveduši dažādu šķirņu, mirdzošu krāsu, bagātīgu un karalisku formu reibinošu smaržu ziedus. Šogad tiks izstādītas īpaši daudz izcili smaržīgās trompetlilijas, nesmaržīgās un īpaši izturīgās Āzijas grupas lilijas, kas Biedrības namā ienesīs vasarīgas vēsmas.

Izstādes laikā biedrības "Lilium Balticum" pārstāve – konsultante Maruta Mirdza Audare sniegs padomus ikvienam interesentam liliju kopšanā un ieteikumus kolekcijas veidošanā, audzēšanā un piemērotu liliju šķirņu izvēlē. Apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem katalogiem, kā arī pasūtīt liliju sīpolus, lai vēlāk tos iegādātos.

Lilijas ir daudzgadīgas sīpolpuķes, piemērotas Latvijas apstākļiem. Lielākā daļa liliju ir pietiekoši vai ļoti ziemcietīgas. Plašāku informāciju par liliju grupām un audzēšanas knifiņiem varēsiet iegūt, apmeklējot Liliju ziedu izstādi Liepājas Latviešu biedrības namā.

Aicinām ikvienu interesentu uz izstādi un patīkami atpūsties no ikdienas steigas, baudot cēlo liliju ziedu burvību. Ieeja izstādē bez maksas.
Izstādes atklāšana 13. jūlijā plkst 12:00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62924218sec.