«Siguldas Tornī» ir skatāma Birštonas mākslinieku izstāde

Kultūras un mākslas telpā „Siguldas Tornis” līdz 25.oktobrim skatāma Birštonas (Lietuva) mākslinieku izstāde „Dialogas”. Izstāde notiek Siguldas un tās sadraudzības pilsētas Birštonas mākslinieku savstarpējās sadarbības un izstāžu apmaiņas ietvaros.

Siguldā izstādē piedalās Birštonā dzīvojošie mākslinieki Andrius Lik un Martynas Graubas.

Martynas Gaubas ir dzimis 1980.gadā. Studējis dizainu Šauļu universitātes mākslas nodaļā, un tēlniecību Viļņas mākslas akadēmijā. Sākot no 2000.gada ir piedalījies ap 70 kolektīvās mākslinieku izstādēs un rīkojis 25 personālizstādes. Martynas radoši strādā glezniecībā, grafikā un, galvenokārt, skulptūrā. Mākslinieks ir izveidojis ap 500 skulptūru, kas ir ļoti dažāda izmēra – no pieciem centimetriem līdz 12 metriem. Viņš veido savus darbus dažādos materiālos – kokā, akmenī, metālā, kaulā, bronzā, ģipsī un silikonā.

Andrius Lik ir dzimis 1968.gadā. Mākslinieks ir sācis veidot skulptūras no koka jau divpadsmit gadu vecumā. Viņš veidojis savas skulptūras dažādās tehnikās, un tagad strādā ne tikai ar koku un bronzu, bet arī ar sāli, un glezno pat ar kafiju. Andrius ir sarīkojis vairāk kā 20 personālizstādes Lietuvā, Ungārijā, ASV, Vācijā, Somijā, Dānijā un Krievijā.

Siguldas mākslinieku izstāde Birštonā bija skatāma septembrī. Izstāde bija pirmā tik plaši pārstāvētu Siguldas mākslinieku izstāde Birštonā, un tika plaši atspoguļota Lietuvas presē un masu medijos.

Kultūras un mākslas telpa „Siguldas Tornis” apmeklētājiem atvērta piektdienās, sestdienās, svētdienās no plkst.12.00 līdz 17.00. Apmeklējumus iespējams pieteikt arī citā laikā, iepriekš zvanot uz tālruni 29218240.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46366596sec.