Novembra sākumā norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa

No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies desmit restorāni un kafejnīcas.

Siguldas Restorānu nedēļas ietvaros viesi aicināti baudīt dažādas trīs ēdienu maltītes, iepriekš veicot galdiņa rezervāciju. Katrā restorānā tiks piedāvātas divas dažādas ēdienkartes par divām cenām  - 15 un 20 eiro pēc viesu izvēles.

Gardēžus nedēļas ietvaros gaidīs kopumā desmit sabiedriskās ēdināšanas iestādes, no kuriem sešas ir Siguldā: “Aparjods”, “Kropotkins”, “Garšas frekvence”, “Gadalaiki”, “Fazenda”, “Doma” un četras ir Siguldas apkārtē: “Kungu rija”, “Bīriņu pils restorāns”, “Mālpils muižas restorāns” un “Rāmkalnu” restorāns.

Siguldas Restorānu nedēļas ietvaros tiek piedāvātas burvīgākās sezonas veltes – krāsnī cepts ķirbis, dūmotas bietes un karamelizēti āboli. Katrā ēdienkartē gardēži atradīs izcilus pamatēdienus – sautētu stori, vērša vaigus, pīles konfitu, sama fileju, kā arī plašu saldo ēdienu piedāvājumu – aroniju zefīrkūku, cukurotu pīlādžu suflē, ķirbju panna cotta un burkānu deserts.

Siguldas Restorānu nedēļas piedāvājums un ēdienkartes ir pieejamas Siguldas oficiālajā tūrisma interneta vietnē www.tourism.sigulda.lv, kā arī sociālo tīklu profilos no 24.oktobra.

Siguldas Restorānu nedēļu organizē Siguldas novada pašvaldības aģentūra “Siguldas Attīstības aģentūra” sadarbībā ar Rīgas Tūrisma Attīstības biroju, kopīgi īstenojot 2015.gadā izcīnīto titulu “Eiropas Gastronomijas reģions” 2017.gadā.

Eiropas Gastronomijas reģiona vispārējais mērķis ir uzlabot dzīves kvalitāti Eiropas reģionos, saglabājot vietējo ēdienu kultūru un tradīcijas, vienlaikus sekmējot gastronomisko jaunradi, vietējo ražojumu kvalitāti un vērtību, kā arī tūristu piesaisti reģionam. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Siguldas novada TIC
,


Riga Islande Hotel
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.451334sec.