Dzelzceļa stacijas laukumā notiek aizraujošs pasākumu cikls «Satiksimies Ziemassvētkos!»

Lai Ziemassvētku noskaņu sajustu ikviens, novadniekiem un Siguldas viesiem būs iespēja baudīt kultūras pasākumiem piepildītu pirmssvētku nedēļu Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā. Pasākumu cikla „Satiksimies Ziemassvētkos!” ietvaros būs iespēja dzirdēt skanīgāko Siguldas amatiermākslas kolektīvu koncertus, baudīt Latvijā pazīstamu mūziķu priekšnesumus, piedalīties bluķa vilkšanā, apgūt danču rakstus, darināt svētku rotājumus un sirdssiltas dāvaniņas „Čaklo rūķu darbistabā” un baudīt Ziemassvētku tirdziņa kārumus.

Pasākumu cikls sākās piektdien, 16.decembrī, plkst.17.00, kad Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā bija skatāma koncertizrāde visai ģimenei „Brīnumskapja Dziesmubildes Ziemassvētkos” un plkst.17.30 tika iedegta Ziemassvētku egle.

No 17. līdz 26.decembrim Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā durvis vērs „Ziemas koncertzāle” piedāvājot plašu kultūras programmu.

    17. un 18.decembrī no plkst.12.00 līdz 19.00 „Čaklo rūķu darbistabā” lieli un mazi aicināti izveidot elektronisko eglīšu rotājumu kopā ar Jauniešu iniciatīvu centru „Mērķis”, rakstīt savu īpašo sveicienu papīrmākslas darbnīcā „Viktora vēstules”, kā arī izgatavot dāvanu Siguldas mākslinieku darbnīciņās un radīt īpašas piparkūkas.

    17.decembrī plkst.14.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumu pieskandinās pūtēju orķestra „Sudrabskaņa” un pūtēju ansambļa „Sigulda” koncerts, bet plkst.16.00 pasākumā bērniem „Pasaku lāde” viesosimies Pasaku mežā, lai meklētu un vaļā vērtu pārsteigumiem pilno Pasaku lādi.

    18.decembrī plkst.13.00 notiks biedrības „Cerību spārni” labdarības koncerts „Sniega pika”. Nekas nav siltāks par sniega piku, ko viens cilvēks nes dāvināt otram, tāpēc kopā ar Aneti dosimies ceļojumā tās meklējumos. Koncertā piedalīsies Kristīne Šomase un siguldieši Helvijs Kārkliņš, Anita Zambare, Kristīne Ērmane, bērnu vokālā studija „Siguldiņa” un tās vadītāja Elīna Gruzniņa, kā arī biedrības „Cerību spārni” dziedošie jaunieši.

    18.decembrī plkst.17.00 būs baudāms īpašs bigbenda „Sigulda” Ziemassvētku koncerts.

    20.decembrī plkst.18.00 Ziemas saulgriežu vakars kopā ar folkloras kopu „Senleja” – bluķa vilkšana, tradīcijas, rotaļas un danči.

    22.decembrī plkst.16.58 aicinām sagaidīt Ziemassvētkus uz perona un kopā ar Ziemassvētku vecīti piedalīties pasākumā bērniem „Kas dzīvo zem lielās rūķa mices?”

    23.decembrī plkst.17.00 ģitāras virtuoza un pasaules apceļotāja Reiņa Jaunā koncertprogrammā „Tumšs”.

    23.decembrī  plkst.18.00 – harizmātiskās latviešu mūziķes koncertā „Sus Dungo Ziemassvētkos”.

    25.decembrī plkst.15.00 Ziemassvētku pasākums bērniem „Brīnumu gaidot” – spēles, rotaļas un dziesmas kopā ar Ziemassvētku vecīti.

    25.decembrī plkst.17.00 Siguldas Absolventu orķestra koncerts.

    26.decembrī plkst.16.00 koncerts „Par Ziemu, Sniegu un Prieku…” – ielūdz Juris Kaukulis un draugi.

    26.decembrī  plkst.18.00 Jolanta Gulbe-Paskeviča, Deniss Paskevičš un Madars Kalniņš aicina uz koncertu „Christmas ir Here”, kurā skanēs skaistākās un populārākās Ziemassvētku dziesmas.

Atgādinām, ka arī Vecgada vakarā – 31.decembrī no plkst.23.30 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā notiks aizraujošsgadu mijas pasākums, kurā būs vērojams Siguldas novada 2016.gada spilgtāko notikumu kaleidoskops, skanēs pasaules skanīgāko hītu ballīte kopā Radio 7 dīdžeju Kārli, kā arī būs baudāma  tradicionālā svētku torte, bet pusnaktī dzelzceļa stacijas laukumu piepildīs īpaši Siguldai austi – raibu raibi ugunsraksti Siguldas debesīs!

Ieeja visos pasākumos bez maksas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Siguldas novada TIC
,


View Restaurant & Lounge
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.7024281sec.