5 vietas Siguldā, kas ir lieliski piemērotas atpūtai ar bērniem

Gaisā jau jūtamas vairs tikai rudens dvesmas. Tuvojoties aukstākam laikam, Siguldas novada tūrisma informācijas centrs piedāvā iepazīt un ielekt abām kājām aktivitātēs, kas norisinās iekštelpās jeb aiz durvīm.

Ģimenes ar bērniem aicina izbaudīt aktivitātes, kas ne tikai rosinās interesi bērniem, bet arī to vecākiem. Kopīgā līdzdarbošanās procesā pavadīsiet laiku izpriecājoties no visas sirds.

Idejas, vietas atpūtai:

SIGULDAS SPORTA CENTRS

Ūdens atrakciju parks ir vieta, kur izbaudīt nesteidzīgu atpūtu visai ģimenei īstā tropu klimatā starp palmām un ūdeņiem, kur ūdens temperatūra visu gadu ir +30 grādi.

Parkā ir pieejams bērnu ūdens atrakciju baseins ar slidkalniņiem un ūdenskritumu, kuru iecienījuši vecāki ar mazākajiem bērniem, kas priecē gan lielus, gan mazus piedzīvojumu meklētājus.

Ir pieejamas trīs dažādas pirtis ikviena gaumei: sauna, tvaika un infrasarkanā, kas izsildīs ķermeni visdziļākajos slāņos, uzlabos vielmaiņu un atbrīvos to no toksīniem un aukstā ūdens baseins, kas paredzēts, lai atdzesētos pēc pirtīm vai rūdītos visa gada garumā.

Ūdens parka zonā atrodas kafejnīca, kur tropu atmosfērā apmeklētāji var baudīt uzkodas, kokteiļus un citus dzērienus.

Adrese: Kronvalda iela 7a, Sigulda. Koordinātas: 57.158171, 24.857399. Plasāka informācija siguldassports.lv

BRĪNUMU MEŽS

"Brīnumu mežs" ir bērnu izklaides centrs iekštelpās, bērniem vecumā no 0-12 gadiem. Centra 430m2 plašajās telpās pieejama trīsstāvīga atrakcija ar šķēršļu joslu, slidkalniņiem, bumbu baseinu, šūpolēm un labirintu, kā arī divi batuti, Xbox spēļu un deju grīda, galda futbols un atsevišķi norobežots spēļu laukums centra mazākajiem apmeklētājiem (0-3 gadi).

Izklaides centrs ir atvērts gan ikdienas apmeklējumam, gan svētkiem. Pieejamas divas ballīšu telpas, ar dizainiski atšķirīgu noformējumu. Tās ir īsta meža un pasaku valstība, kurās bērnu svētki tiks radīti vēl īpašākā noskaņā.

Adrese: Pulkveža Brieža iela 111c, Sigulda. Plašāka informācija brinumumezs.com

SIGULDAS BOULINGS

Siguldas Boulings ir atpūtas vieta jebkura vecuma apmeklētājam. Vieta, kur svinēt svētkus ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Boulings ir spēle priekam, labam garastāvoklim, sacensību garam un sportam.

Siguldas Boulingā iespējams vērot aktuālākos sporta notikumus, spēļu tiešraides uz lielā ekrāna. Siguldas Boulings parūpēsies par jautru un labi pavadītu laiku!

Adrese: Vidus iela 1, Sigulda. Koordinātas 57.153135   24.847909

KINO LORA

Mierpilnai atpūtai iespējams doties kopā ar bērniem arī uz kino, kur trīs dažādās kino zālēs iespējams noskatīties jaunākās kinofilmas izcili komfortablos apstākļos. Kāda animācijas, fantastikas vai piedzīvojumu filma būs pašā laikā jebkuros laikapstākļos.

Svarīgs faktors noteikti ir ērti krēsli, kas ir gana lieli un aprīkoti ar galdiņiem, kuros iestrādāts apgaismojums ērtākai ēdiena baudīšanai un servisa poga viesmīļa izsaukšanai, lai baudītu uz vietas gatavotu našķi!

Adrese: Strēlnieku iela 2, Sigulda (TC "Šokolāde"). Koordinātas 57.143005   24.844393. Plašāka informācija kinolora.lv

Tāpat Siguldas TIC aicina ielūkoties Livonijas ordeņa Siguldas pils radošajās darbnīcās, kur katrs interesents atradīs piemērotu nodarbi sev. Vai tā būs Siguldas tik ļoti tradicionālā spieķa gatavošana, vai kāda piekariņa radīšana Dzintara darbnīcā vai varbūt pat rotas izgatavošana?!

Neaizmirstamā braucienā virs koku galotnēm aicinām izmantot Gaisa trošu ceļu - vagoniņu!

Papildus informācijai - no novembra pieejami braucieni Bobsleja un kamaniņu trasē Sigulda!

Lai piedzīvojumiem pilnas dienas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56214595sec.