Siguldā notiks SEB MTB maratona otrā posma sacensības

2013. gada 16. jūnijā Siguldā norisināsies SEB MTB maratona otrais posms, kurā piedalīsies vairāk nekā 2500 riteņbraucēji ne vien no Latvijas, bet arī citām valstīm. Ikviens – liels un mazs – aicināts piedalīties sacensībās, kā arī aizraujošajās veselības braucienu distancēs. Reģistrācija sacensībām sāksies no pulksten 9.30 pie Spieķu parka.

Sigulda ir viena no pirmajām vietām Latvijā, kur norisinājušās SEB kalnu divriteņu maratona sacensības. Pateicoties kalnainajam reljefam, Siguldā un tās apkārtnē katru gadu sagatavota interesanta trase, kurā aizraujošas emocijas gūst ikviens dalībnieks. Sacensību starts tiks dots Gaujas senlejā, bet finišs sagaidāms Svētku laukumā.

SEB MTB maratonu posmos ikviens varēs izvēlēties sev piemērotāko no četrām distancēm – Skandimotors distanci (60–75 km), Virši-A distanci (40–50 km), Mammadaba veselības braucienu (25–40 km bez laika kontroles un sacensībām), bet mazos un lielos bērnus gaida aizraujošais Gutta bērnu brauciens (400–1000 m).

Skandi motors distancē trase būs marķēta šķēršļotā apvidū – lauku, zemes, meža ceļos un takās, ar ūdens šķēršļiem. Tāpat netrūks aizraujošu nobraucienu un interesantu kāpumu. Tikmēr Virši-A distance būs nedaudz saīsināta un vienkāršota.

Pēc katra posma tiks noteikti Skandi motors sacensību kopvērtējuma līderi – vīriešu, sieviešu, labākā jaunā braucēja un kalnu karaļa vērtējumos. Līderi šajos vērtējumos nākamajā posmā startēs Līderu krekliņā. Savukārt Virši-A distancē tiks izcīnīti līderu krekli ātrākā vīrieša un ātrākās sievietes ieskaitē. Līderiem tiks dota priekšrocība starta vietu ieņemt pirms pārējiem sacensību dalībniekiem – pirmā koridora priekšā. Gan Skandi motors, gan arī Virši-A distancēs tiks noteiktas arī labākās komandas. Arī Guttas bērnu distancē tiks noskaidroti labākie mazie braucēji, kuri cīnīsies par sacensību līdera krekliņiem savās vecuma grupās.

Šī gada jaunums – nedēļu pirms katra SEB MTB maratona posma sacensību trasēs norisināsies Latvijas Mežu iesildīšanās brauciens, kurā ikviens varēs iepazīsties ar trasi, lai labāk sagatavotos sacensībām.

Pateicoties sadarbībai ar ēdināšanas pakalpojumu nodrošinātāju Daily, sacensību dalībniekiem būs sarūpēts atšķirīgs maltīšu piedāvājums katrā posmā. Savukārt sacensību trasē slāpes veldzēs Zaķumuižas ūdens un garšīgie Maxim enerģijas dzērieni. Dalībniekus sagaida arī vairāki ēšanas punkti distancē, kurus nodrošinās Augļu serviss. Tehnisko atbalstu velobraucējiem sniegs būvniecības nams Kurši, savukārtvelosipēdu apkopi – Veloserviss.

Siguldas ID karšu īpašniekiem – 10% atlaide dalībai maratonā.

Sacensību laikā plānoti satiksmes ierobežojumi. Aicinām sekot līdzi informācijai interneta vietnē www.sigulda.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44752908sec.