Reiņa Trasē Golfa turnīra 999 Tūrē izspēlēs jauno WV Golf7 automašīnu

Svētdien, 14. jūlijā notiks "999 Tūres" "Møller Auto" posms Reiņa Trasē. Lai turnīrs noritētu spraigāk, "Møller Auto" izaicina 8.bedrītes spēlētājus un par Hole in one - ja spēlētājs no izsitiena vietas ar pirmo sitienu iesitīs bumbiņu bedrē, dāvinās lielisko Volkswagen Golf7 automašīnu.

Sacensības norisināsies 4 ieskaites grupās dāmu un kungu konkurencē. 999 Tūre šis būs ceturtais posms no deviņiem.

Veiksmīgākie spēlētāji varēs izbaudīt sava ieguldītā darba augļus laukumā, pārvēršot tos lieliskos rezultātos un cīnoties par vērtīgām balvām. Møller Auto šajā posmā ir parūpējusies par īpašu pārsteigumu spēlētājiem - Hole in One balva WV Golf7 automašīna 8.bedrītē.  

Īpašs pārsteigumu gaida arī precīzāko spēlētāju, kuram izdosies ar vienu sitienu novietot savu bumbiņu vistuvāk 9. vai 18. bedrītei. Golferi cīnīsies par vērtīgām balvām, kuru kopējā vērtība sasniedz 1000 Ls un automašīna.

Reiņa trases golfa laukumā bumbiņu raidīt bedrītē ar vienu sitienu ir izdevies 7 spēlētājiem kopš laukuma atklāšanas. Kā uzmundrinājums citiem golferiem, kuri centīsies tikt pie automašīnas 8.bedrītē, ir pēdējais Hole in one raidījums Reiņa trasē, ko paveikusi Sandra Berķe 2012.gada 19.augustā tieši 8. bedrītē. Ja Hole in one kādam spēlētājam izdosies sasniegt kādā citā bedrītē, to atzīmēt būs iespēja golfa kluba bārā, un varēs pārliecināties kā darbojās LGF handikapu sistēmā reģistrēto spēlētāju apdrošināšana Hole In One gadījumā, kura paredz atlīdzināt tēriņus.

Sacensību sākums plkst 10:00, reģistrācija un iesildīšanās jau sākot no plkst 9:00.  Spēles formāts ir sitienu spēle (Neto) 18 bedrītes, dalības maksa ir 25 Ls.

Lai pieteiktos sacensībām, vai arī iegūtu papildus informāciju, golfa spēlētāji un interesenti tiek aicināti sazināties pa tālr. +371 29331001, vai sūtīt e-pastu uz [email protected]. Plašāka informācija un turnīra „999 Tūre” nolikums pieejams mājas lapā www.reinatrase.lv

Par "Reiņa trase"

Aktīvās atpūtas centrā Reiņa trasē ir pieejams deviņu bedrīšu golfa laukums, kā iesācējiem, tā lietpratējiem, ir arī treniņlaukums ar attālumu atzīmēm. Velonomā ir pieejami 15 kalnu velosipēdi - gan sieviešu, gan vīriešu riteņu modeļi un papildus bērnu sēdeklīši. "Meža Reinis" - ja nav bailes no augstuma un grūtībām, piedāvājam izbaudīt šķēršļu joslu "Meža Reinis".

Viesu namā piedāvājam atpūsties īpašos dizaina numuriņos un baudīt dabu, kā arī rīkot seminārus ārpus ierastās pilsētas drūzmas. Pēc kārtīgas pasportošanas iesakām apmeklēt mūsu pirti.

Kafejnīcā "Reiņa Cafe" varēsiet lieliski  atgūt spēkus un nobaudīt ēdienus no mūsu lieliskās ēdienkartes un īpašos piedāvājumus katram gardēdim mājīgās telpās.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.23808908sec.