Good Stay Segevold Hotel: Sigulda sportam un atpūtai

Rudens un ziemas periodu Siguldā sagaida ar divējādām izjūtā. No vienas puses, vasaras siltums un saulainās dienas paliek mazāk un īsākas, bet no otras puses sākās skaistākais gadalaiks rudens, kas līdzi sev nes šī burvīgā laika vērotājus. Bez dabas baudītājiem, Siguldā rudens laikā ierodas arī daudzi sportisti, kas izmanto tālajā 1986. gadā celto Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi treniņiem un gatavošanās procesam pasaules kausa posmiem.

Sportisti ir iecienījuši Siguldu tās pieejamības, profesionālās attieksmes un adekvātās cenas dēļ, ko nodrošina gan pati trase, gan naktsmītnes, gan arī citi pieejamie pakalpojumi kā loģistika, izklaides iespējas un ēdināšana.

Katru gadu Siguldā oktobra sākumā ierodas arī Austrijas kamaniņu sporta pieaugušo un junioru izlase. Viņu sagatavošanās neatņemama sastāvdaļa ir gatavošanās tieši Siguldā, jo tā piedāvā augstākās kvalitātes produkts. Šo laiku ar nepacietību gaida arī Siguldas četrzvaigžņu viesnīca Good Stay Segevold Hotel. Viesnīcai ir tā privilēģija un atbildība uzņemt šo komandu un nodrošināt pēc iespējas labāku sagatavošanās procesu, kas nav saistīts tieši ar pašas Siguldas trases izmantošanu.

Viesnīca nodrošina kvalitatīvu ēdināšanu un izmitināšanu, tāpat ir pietiekami daudz vietas arī visai nepieciešamajai  tehnikai, kas parasti ierodas ar atsevišķu kravas auto. Pēc Austrijas komandas viesošanās viesnīcā, tās darbinieki ir gatavi uzņemt slēpot gribētājus un arī mazākas kompānijas, kas izvēlējušās savu sanāksmi, izklaidi vai darījuma braucienu organizēt tieši viesnīcā Segevold.

Kopā viesnīcā ir 43 labiekārtoti numuri, trīs konferenču zāles, kā arī izcils restorāns "Garšas Frekvence" ar tās šefpavāru Ronaldu Strigunu priekšgalā, kurš parūpēsies gan par romantisku maltīti diviem, gan par viesību un semināru ēdināšanu. Pēc semināra, pastaigas pa Siguldu vai izklaidēm kādā no slēpošanas trasēm, atgūt spēkus var relaksējoties viesnīcas Segevold atpūtas kompleksā – ar baseinu, džakuzi, tvaika pirti, saunu, kontrasta dušām un plašu atpūtas telpu.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelsegevold.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58700085sec.