Noskaidroti "Elvi Open 2013" turnīra uzvarētāji

Ar izspēlētu 18 bedrīšu fināla turnīru 5.oktobrī, noslēdzies vēl viens turnīrs, kurš tika rīkots Reiņa trasē, šoreiz ar veikalu tīkla ELVI atbalstu. Turnīra seriālā "ELVI OPEN 2013" ir noskaidroti čempioni – dāmu grupā Santa Melnupe un kungu grupā Andrejs Cīrulis. Arī šajā posmā bija īpaša balva par Hole in one – golfa soma, līdz kuras vinnēšanai pietrūka pāris centimetri.

Par turnīra uzvarētāja titulu cīnījās 16 kungi un 10 dāmas, kuri bija aizvadījuši vismaz 4 atlases posmus. Konkurenci turnīra spēlētajiem sastādīja arī viesi, kuri bija kuplā skaitā un neļāva atslābt līderiem. Fināla posmā un kopvērtējumā spēlētāji cīnījās par vērtīgām veikalu tīkla "ELVI" sarūpētām balvām.

"Nacionālais mazumtirgotājs "Elvi" golfa sacensības atbalstīja pirmo gadu, bet redzot lieliskos rezultātus, kuri tika sasniegti visu posmu garumā, esmu pārliecināts, ka sākotnējais mērķis – popularizēt golfu, ir izpildīts. Tāpat arī prieks par spēlētājiem, kuri savu pirmo turnīru pieredzi ieguva tieši "ELVI OPEN 2013". Pie Siguldas esošā golfa laukuma atbalstīšana arī saskan ar "Elvi" filozofiju – atbalstīt savējos katrā pilsētā”, stāsta "Elvi" franšīzes partnera SIA "Vita Mārkets" valdes priekšsēdētājs Imants Rendenieks.

Dāmu konkurencē HCP grupā no 0-54 pārliecinoši uzvaras laurus plūca Santa Melnupe, kura bija arī  līdere vērtējot 4 labākos nospēlētos atlases turnīrus. Otrajā vietā ierindojās Agnese Brīvība no pirmās vietas atpaliekot par 7 punktiem, bet ar 3 punktiem apsteidzot trešās vietas ieguvēju Guntru Purmali.

Kungu konkurencē HCP grupā no 0-54 cīņa par pirmo trijnieku bija sīvāka. Konkurentiem neaizsniedzams bija pirmās vietas ieguvējs Andrejs Cīrulis. Vērtējot 4 labākos atlases turnīrus, Arnis Liepiņš ierindojās 4 vietā, bet aizvadot lielisku fināla turnīru kopvērtējumā pakāpās uz 2.vietā tikai par 2 punktiem apsteidzot kopvērtējuma 3.vietas ieguvēju Juri Jonaiti.

"ELVI OPEN 2013" golfa turnīrs visas sezonas garumā ir aizraujošs piedzīvojums gan iesācējiem, kuriem turnīrs ir pirmā lielā golfa pieredze un lielisks atspēriens tālākai golfa spēles izkopšanai, gan pieredzējušajiem spēlētājiem. Turnīrā tika izspēlēti 9 posmi un 9 bedrītes katrā posmā un lielais fināls ar 18 bedrīšu izspēli. 9 posmos spēlētāji sacentās par iespēju spēlēt lielajā finālā, kur tika ņemti vērā četru spēļu labākie rezultāti atlases turnīros.

Reiņa trases golfa sezonas noslēguma balle būs 12. oktobrī, kad notiks atskats uz aizvadīto sezonu un kalti plāni nākošajai sezonai. Savukārt 13.oktobrī notiks golfa kluba „Reinis” rīkotais labdarības turnīrs, kurā tā dalībniekiem būs iespēja cīnītie par Reiņa trases golfa gada karti dāmu un kungu konkurencē.

Par "Reiņa trase"

Aktīvās atpūtas centrā Reiņa trasē ir pieejams deviņu bedrīšu golfa laukums, kā iesācējiem, tā lietpratējiem, ir arī treniņlaukums ar attālumu atzīmēm. Velonomā ir pieejami 15 kalnu velosipēdi - gan sieviešu, gan vīriešu riteņu modeļi un papildus bērnu sēdeklīši. "Meža Reinis" - ja nav bailes no augstuma un grūtībām, piedāvājam izbaudīt šķēršļu joslu "Meža Reinis".

Viesu namā piedāvājam atpūsties īpašos dizaina numuriņos un baudīt dabu, kā arī rīkot seminārus ārpus ierastās pilsētas drūzmas. Pēc kārtīgas pasportošanas iesakām apmeklēt mūsu pirti.

Kafejnīcā "Reiņa Cafe" var lieliski atgūt spēkus un nobaudīt ēdienus no mūsu lieliskās ēdienkartes un īpašos piedāvājumus katram gardēdim mājīgās telpās.

Par nacionālo mazumtirgotāju "Elvi"

Latvijas nacionālā mazumtirgotāja ELVI prioritāte ir vietējais cilvēks, viņa ikdienas vajadzības, dzīves kvalitāte, vieta, kurā viņš dzīvo. Mūsu uzdevums ir nodrošināt pircējus ar svaigu piedāvājumu un būt par draudzīgu, viņiem saprotamā valodā runājošu dzīves sastāvdaļu. SIA "Pārtikas tirdzniecības apvienība" ir zīmola ELVI turētājs un franšīzes devējs, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.24435806sec.