Reiņa trase: Pirmo reizi Latvijā notiks "Ski&Golf" sacensības

2013. gada 20. oktobrī Reiņa trases laukumā notiks "Ski&Golf" pirmais posms – golfa sacensības. Šajās posmā vienlaicīgu izcīnīs arī ikgadējo "Siguldas kausu" golfā. "Ski&Golf" sacensībās sportisti sacenšas gan kalnu slēpošanā, gan golfā. Kalnu slēpošanas disciplīna notiks nākamā gada sākumā Siguldas Pilsētas trasē, datums un laiks tiks precizēts, vadoties no laika apstākļiem.

"Lai arī pasaulē šādas sacensības jau ir iekarojušas popularitāti un tajās ir veiksmīgi startējuši arī latviešu sportisti, Latvijā šāds pasākums notiek pirmo reizi. Pēdējos gados Latvijā golfu spēlē arvien vairāk cilvēku, un, lai spēli padarītu aizraujošāku, meklējam jaunus izaicinājumus spēlētājiem, dažādojot sacensību veidus", stāsta Reiņa trases pārstāvis Austris Brutāns.

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde pārstāve Karīna Putniņa min, ka  Sigulda ir ziemas sportu galvaspilsēta Latvijā. "Priecājamies, ka arī vasaras sporta veidi kļūst arvien populārāki. Šīs slēpošanas un golfa sacensības apvieno gan divas sezonas, gan divus iecienītus sporta veidus Siguldas apkārtnē".

Pasākumā var piedalīties gan profesionāļi, gan amatieri jebkurā jomā – golfā vai kalnu slēpošanā, kuri kaut reizi ir braukuši ar kalnu slēpēm un ir ieguvuši zaļo karti golfā. Sacensību kopvērtējumu iegūs, sasummējot 18 golfa bedrīšu izspēles rezultātu ar laiku, kādā sportisti ziemā veiks nobraucienu pa kalnu slēpošanas trasi.

Sākoties ziemas sezonai,  Reiņa trasē notiks kalnu slēpošanas treniņi sacensību dalībniekiem profesionālu treneru vadībā.

Sacensības organizē Reiņa trase sadarbībā ar Siguldas novada domi, kalnu slēpošanas klubu "Snowfeel" un veikalu "Motosports".

Papildu informācija pieejama, sazinoties ar sacensību organizatoru Renāru Vuškānu pa tālruni 26460376 vai pa e-pastu [email protected] .

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5144968sec.