Reiņa trase: "Ski&Golf" turnīrs iesākts ar hole in one

20. oktobrī, izspēlējot jau ceturto "Siguldas kausu", kurš vienlaicīgi bija arī turnīra "Ski&Golf" pirmais posms golfā, par uzvarētājiem kļuva Guntra Purmale dāmu grupā un Andris Nitišs kungu konkurencē. Pirmo reizi šajā sezonā tika iesists Hole in one, kad bumbiņa ar vienu sitienu tika raidīta bedrītē.  

Latvijā pirmo reizi tiek rīkotas "Ski&Golf" sacensības, kuras apvieno golfa spēli un kalnu slēpošanu. Latviju starptautiskajās sacensībās "Ski&Golf" ir pārstāvējuši kalnu slēpotāji Kristaps un Miks Zvejnieki, kā arī Jānis Ciaguns. Reiņa trasē rīkotajā turnīrā piedalījās Miks Zvejnieks un Jānis Ciaguns, bet profesionāļiem līdz uzvarai nedaudz pietūka. "Ski&Golf" un arī "Siguldas kausu" par vienu punktu apsteidzot konkurentus ieguva Guntra Purmale un Andris Nitišs, kuram šī bija pirmā uzvara šajā sezonā.  Otrajā vietā ierindojās Eva Sietiņsone Zatlere un Gatis Silakaktiņš, bet trešās vietas ieguva Santa Melnupe un Jānis Ciaguns.

Pirmo reizi šajā sezonā, Reiņa trases golfa laukumā, bumbiņa ar vienu sitienu tika raidīta bedrītē. Veiksmīgais sitiens padevās Agnesei Brīvībai, kuras bumbiņa ieripoja 1.bedrītē. Balvā par Hole in one spēlētāja saņēma jaunāko Atomic kalnu slēpošanas komplektu no turnīra atbalstītāja veikala "Motosports". Lielisko raidījumu bija iespēja atzīmēt golfa kluba bārā, un spēlētāji varēja pārliecināties kā darbojas Latvijas Golfa Federācijas handikapu sistēmā reģistrēto spēlētāju apdrošināšana Hole in one gadījumā, kura atlīdzināja svinību tēriņus. Reiņa trases golfa laukumā bumbiņu raidīt bedrītē ar vienu sitienu ir izdevies 7 spēlētājiem kopš laukuma atklāšanas.

"Golfu spēlēju jau trešo sezonu, bet bumbiņas raidīšana bedrītē ar vienu sitienu padevās pirmo reizi. Sākumā meklēju bumbiņu apkārt grīnam, bet nevarot atrast, flaita biedrs palūkojās bedrītē un to atrada, pārsteigums bija liels. Prieks arī par iegūtajam slēpēm, kas būs papildus stimuls pievērsties jaunam sporta veidam – kalnu slēpošanai", stāsta Hole in one sitiena izdarītāja Agnese Brīvība.

"Ski&Golf" sacensību otrais posms slēpošanā tiks aizvadīts nākamā gada sākumā, vadoties pēc laika apstākļiem. Sākoties ziemas sezonai, Reiņa trasē notiks kalnu slēpošanas treniņi sacensību dalībniekiem profesionālu treneru vadībā.

Sacensības organizē Reiņa trase sadarbībā ar Siguldas novada domi, kalnu slēpošanas klubu "Snowfeel" un veikalu "Motosports".

Par "Reiņa trase"

Aktīvās atpūtas centrā Reiņa trasē ir pieejams deviņu bedrīšu golfa laukums, kā iesācējiem, tā lietpratējiem, ir arī treniņlaukums ar attālumu atzīmēm. Velonomā ir pieejami 25 kalnu velosipēdi - gan sieviešu, gan vīriešu riteņu modeļi un papildus bērnu sēdeklīši. "Meža Reinis" - ja nav bailes no augstuma un grūtībām, piedāvājam izbaudīt šķēršļu joslu "Meža Reinis".

Viesu namā piedāvājam atpūsties īpašos dizaina numuriņos un baudīt dabu, kā arī rīkot seminārus ārpus ierastās pilsētas drūzmas. Pēc kārtīgas pasportošanas iesakām apmeklēt mūsu pirti.

Kafejnīcā "Reiņa Cafe" var lieliski atgūt spēkus un nobaudīt ēdienus no mūsu lieliskās ēdienkartes un īpašos piedāvājumus katram gardēdim mājīgās telpās.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89631915sec.