Kādēļ konferences vērts rīkot tieši Good Stay Segevold Hotel Siguldā

Gleznainā Sigulda ir vieta ne tikai romantiskām pastaigām, zelta rudens un ziemas prieku baudīšanai, bet arī izdevīga vieta konferenču un citu pasākumu rīkošanai. Četrzvaigžņu viesnīca Good Stay Segevold Hotel apvieno gan romantiskas, gan biznesa atpūtas mērķu vadītus klientus. Tuvojoties Valentīndienai noteikti pastāstīsim par atpūtu pāriem viesnīcā, bet šajā reizē kopā ar viesnīcas Viesu uzņemšanas nodaļas vadītāju Aiju Zīmeli informēsim par konferenču rīkošanas iespējām.

"Good Stay Segevold Hotel viesnīcā ir trīs dažādas telpas. Atkarībā no klienta vajadzībām, piedāvāsim visatbilstošāko variantu. Lielā zāle ar ietilpību līdz 80 personām piemērota lielākai konferencei vai darbam grupās. Mazākās zāles ieteiktu apmācībām vai nelieliem semināriem, piemēram, vidējā apspriežu telpa, kurā komfortabli jutīsies grupa līdz 20 personām, bet vismazākā apspriežu telpa ar 10 sēdvietām pie ovālā galda - teicama vieta pārrunām vai nelielas grupas darbam," informē Aija Zīmele.


Konferenču dalībnieki tiek nodrošināti ar visu neieciešamo aprīkojumu veiksmīgai semināra norisei. "Jūsu rīcībā būs  flip-chart tāfele, video projektors, audio sistēma, mikrofons, WIFI bezvadu internets, papīrs un  pildspalvas. Piedāvājam arī plašu autostāvvietu, kas mūsu viesiem ir pieejama bez maksas."


Ja ir nepieciešamība, viesnīcā konferenču dalībnieki varēs arī nakšņot. Kopumā iespējams izmitināt līdz pat 100 viesiem. Savukārt izsalkušos pabaros viesnīcas restorāna Garšas frekvence pavāri. Restorāna kolektīvs, ja būs nepieciešams, nodrošinās konferenču un semināru dalībniekus ar kafijas pauzēm starplaikos. 

"Konferenču un semināru dalībniekiem pēc ražīgas darba dienas iesakām apmeklēt viesnīcas atpūtas kompleksu. Šajā kompleksā atrodas baseins ar pretstraumi un 3 kaskādēm, sauna, tvaika pirts, kontrasta dušas, SPA baseins, kā arī plaša, ar pītām mēbelēm aprīkota atpūtas  - svinību zāle. Šeit ir iespējams  noorganizēt jauku pasēdēšanu ar mūziku, karaoke, gardām uzkodām, atspirdzinošiem kokteiļiem un dažādiem citiem dzērieniem. Ir iespējams rīkot arī novusa vai galda tenisa turnīru."


Viesu uzņemšanas nodaļas vadītāja informē, ka ir iespējams noorganizēt arī dažādas izklaides iespējas Siguldā. Piemēram, nobraucienus pa bobsleja trasi ar vučko, braucienu ar vagoniņu, lidojumu Aerodium, izklaides piedzīvojumus Tarzānā,  ekskursijas un citas aktivitātes. Nepieciešamības gadījumā klientam tiks noorganizēti transfēra pakalpojumi.

Sarunas nobeigumā Aija Zīmele piebilst: "Esam patiesi  gandarīti, ka mūsu klienti ir apmierināti ar sniegtajiem  pakalpojumiem  un pie mums atgriežas vēl un vēl."

Aktuāli! Ir izstrādāts īpašs piedāvājums semināru rīkotājiem. Rīkojot divu dienu semināru ar nakšņošanu – semināru zāle ar pilnu tehnisko aprīkojumu tiks piedāvāta bez maksas.


Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelsegevold.lv

 


 


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50072312sec.