7 bieži pieļautas kļūdas, kas var sagandēt atpūtu viesnīcā [1]

Pastāv itin liela iespēja, ka ceļojot vienu un to pašu vietu neapmeklēsiet vairākkārt. Tomēr nakšņošana viesnīcā ir ikkatra garāku brīvdienu teju neatņemama sastāvdaļa.

Lai nenāktos krist panikā pazudušu mantu, astronomiska rēķina vai citu iemeslu dēļ, pirms viesnīcas rezervēšanas iecerētajā galamērķī katram ceļotājam der ievērot dažus vienkāršus priekšnosacījumus.

Istabas numura izziņošana

Lieki piebilst, ka ceļā savas personīgās mantas jāsargā ik uz soļa. Lai tās allaž būtu drošībā, jāatceras, ka arī savas viesnīcas istabas numura izziņošana svešiniekiem var radīt gaužām nepatīkamas sekas. Viesnīcas personāls jau būs informēts, kura ir jūsu istaba, tādēļ ievērojiet lielu piesardzību šo informāciju nododot vēl kādai personai.

Atsauksmju ignorēšana

Pirms konkrētas istabas rezervēšanas ieteicams veltīt vismaz dažas minūtes, ieskatoties klientu atstātajās atsauksmēs internetā. Ja vairākās no tām aprakstīta viena un tā pati problēma, piemēram, slikta higiēna vai neatsaucīgs personāls, noteikti apsveriet iespēju izvēlēties citas naktsmītnes.

Nicinoša izturēšanās pret personālu

Ja jums radusies kāda problēma un nākas vērsties pie viesnīcas personāla, izturieties pieklājīgi un ar cieņu. Jā, šo ļaužu darbs patiesi ir rūpēties par jūsu labsajūtu, tomēr rupjības un kliegšana situāciju uzlabot nepalīdzēs.

Pārsteidzīgu secinājumu izdarīšana

Nekur nav atrodama jūsu kaklarota vai pulkstenis? Pirms ziņot par zādzību vai notikušajā vainot istabeni, saglabājiet vēsu prātu un rūpīgi pārmeklējiet numuru. Un, lai no mantu pazušanas izvairītos pilnībā, izmantojiet istabas seifu, ja tāds pieejams.

Bagāžas atstāšana bez uzraudzības

Ceļotprieka pārņemti atpūtnieki, ienākot viesnīcā un dodoties uz reģistratūru, nereti savas somas atstāj nepieskatītas vestibila vidū. Jāatceras, ka nepieciešams vien acumirklis, lai jūsu soma vai tās saturs nokļūtu garnadžu rokās.

Krišana minibāra kārdinājumā

Pat tad, ja zināt, ka mikroskopiskā tilpuma viskija pudelīte jums var izmaksāt pat vairākus desmitus eiro, ielūkošanās minibāra piedāvājumā var šķist ļoti kārdinoša. Tomēr, ja vēlaties pasaudzēt maciņu, vislabāk to neatvērt vispār – ja minibārā iebūvēts sensors, pat tikai dzērienu vai uzkodu izkustināšana tajā reizēm var novest pie mistisku summu parādīšanās rēķinā.

"Netraucēt" izkārtnes neizlikšana

Izkārtne "Netraucēt" pie numura durvīm būtu jāizliek ik reizi, kad vēlaties pabūt vieni vai gluži vienkārši dodaties pie miera. Itin bieži tas gan tiek piemirsts, un tad rīts var iesākties, izdzirdot istabenes rosīšanos vien dažu soļu attālumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 līze 04/13/2014 16:55 pagaidām nekas tāds nav atgadījies, kaut gan ceļoju bieži, gadā vismaz 3 - 4 reizes.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19684696sec.