Laimtūre iesaka: TOP 3 izklaides un atrakciju parki Vācijā

Ceļojumu tūroperators Laimtūre ģimenēm šajā sezonā iesaka apmeklēt TOP 3 izklaides un atrakciju parkus Vācijā:

1. "Europa park" - atrakciju parks. Tas ir lielākais atrakciju parks Vācijā, kas arī ir otrais apmeklētākais atrakciju parks Eiropā. Parks sastāv no 14 tematiskajām zonām, kas attēlotas kā dažādas Eiropas valstis. Katra valsts ir noformēta nacionālā stilā, te var arī atpazīt attiecīgo valstu ievērojamākos tūrisma objektus un arhitektūras pieminekļus. Parkā bieži tiek rīkoti tematiskie folkloras priekšnesumi. Parks ir slavens ar saviem amerikāņu kalniņiem. Visvairāk apmeklētāji ir iecienījuši kalniņu "Silver Star", kas ir viens no stāvākajiem un ātrākajiem pasaulē. Ievērības cienīga ir arī ūdens atrakcija "Poseidons", kas ir 23 m augsta, un nobrauciena ātrums sasniedz 80 km/h. Atrakciju piedāvājumā ir milzīgs daudzums atrakciju dažādām gaumēm, gan ekstrēmie, nervus kutinošie nobraucieni, gan arī piedāvājums ģimenēm un mierīgās atpūtas cienītājiem, kā arī 85 m augstais panorāmas tornis un daudz kas cits. Visjaunākos atrakciju parka apmeklētājus sagaida "Bērnu pasaule" ar karuseļiem, vilcieniņiem, kalniņi utt.

2. "Legoland" - atrakciju parks. Parks ir ievērojams ar savu īpatnējo arhitektūru – pilnīgi viss tajā ir izbūvēts no krāsainiem Lego klucīšiem. Parka teritorija ir sadalīta vairākās tematiskās zonās – Bruņinieku karaliste, Pirātu valsts, Pilsēta, Iztēle, Piedzīvojumi, Ekstrēmais Lego, Faraonu valstība. Šajā piedzīvojumu parkā sev tīkamu nodarbi atradīs gan bērni, gan pieaugušie. Te ir gan amerikāņu kalniņi, gan ūdens atrakcijas. Pašā atpūtas parka sirdī ir izveidots muzejs, kur var apskatīt pazīstamāko Eiropas pilsētu maketus, kas izveidotas mērogā 20:1.

3. "Tropiskā sala" - akvaparks. Tas ir lielākais pasaulē iekštelpu akvaparks. Platībā, kas līdzinās 8 futbola laukumiem. Tajā ikviens sajūtīsies kā īstā tropiskā kūrortā ar palmām, liānām, baseiniem un salmu mājiņām. Visa gada garumā gaisa temperatūra akvaparkā nav zemāka par + 25 C, savukārt ūdens temperatūra ir +28 C. Akvaparka baseini- "Dienvidu jūra" un "Bali lagūna" kā arī ūdenskritumi, džakuzi, smilšainās pludmales un vislielākā Vācijas ūdens atrakcija 25 metru augstumā, ir īstena tropu paradīze, kas atrodas pašā Eiropas centrā.

Doties ceļojumā ar ģimeni ir labākā dāvana, ko varat sagādāt sev, kā arī tā būs lieliska dāvanu Jūsu bērniem, veiksmīgi beidzot mācību gadu skolā. Pavadot laiku Vācijas atrakciju parkos, Jūs varēsiet ne tikai atpūsties un izklaidēs, bet arī uzzināt daudz jaunu faktu par Vāciju un kādam laikam iegūt pozitīvu lādiņu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.30736279sec.