Visvairāk vēlas apdrošināt datorus, viedtālruņus un velosipēdus

AAS "Gjensidige Baltic" veiktās iedzīvotāju aptaujas dati liecina, ka visvairāk jeb 42% aptaujāto uzskata, ka viena no vērtīgākajām mantām, ko vajadzētu apdrošināt, ir viņiem piederošais dators. Aptuveni trešdaļa aptaujāto jeb 36% būtu gatavi ik mēnesi šķirties no summas, kas zemāka par 5 eiro, lai apdrošinātu sev svarīgo mantu.

Kā otrā svarīgākā lieta, ko vēlējās apdrošināt 38% aptaujas dalībnieku, ir viedtālrunis, bet trešajā vietā ierindojās velosipēds, kuru minēja 34% aptaujāto. Tāpat daudzi par svarīgu uzskatīja apdrošināt savus mīluļus – četrkājainos draugus, kaķus un suņus, zeltlietas, grāmatas, gleznas, motociklus, somas, kā arī sadzīves, foto un video tehniku.

Kitija Lase, AAS "Gjensidige Baltic" īpašumu produktu vadītāja – risku parakstītāja: "Nereti sastopamies ar gadījumiem, kad klienti vēlas apdrošināt visdažādākās sev piederošas mantas, taču uzskata, ka to nav iespējams izdarīt, jo atsevišķi mantu apdrošināšana netiek piedāvāta. Taču jebkurš var apdrošināt, piemēram, savu datoru, sadzīves tehniku, velosipēdu, foto un video tehniku, mēbeles un citas lietas īpašuma apdrošināšanas ietvaros. Piemēram, ja tiek apdrošināts dzīvoklis vai māja, klienti var apdrošināt mantu pēc noteikta saraksta vai noteikta limita ietvaros. AAS "Gjensidige Baltic" segs zaudējumus arī tad, ja apdrošinātās lietas, piemēram, dators, mobilais telefons, fotoaparāts, velosipēds, bērnu ratiņi, tiks nozagtas vai nolaupītas ārpus mājas, visā Latvijas teritorijā."

Aptaujas dalībniekiem bija jānosauc trīs savas personīgās lietas, ko viņi vēlētos apdrošināt, bet uz kurām, viņuprāt, neattiecas klasiskie apdrošināšanas veidi, kā arī jānorāda summa, kuru viņi būtu gatavi maksāt mēnesī par vienas nosauktās mantas apdrošināšanu. Lai gan lielākā daļa minēja summu, kas mazāka par 5 eiro, gandrīz tikpat daudzi (34% aptaujāto) tomēr bija gatavi ik mēnesi investēt savu mantu apdrošināšanā 5 – 10 eiro. 24% respondentu tam atvēlētu pat 10 – 20 eiro.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42020392sec.