Pēc debijas Igaunijā, top plāni par zīmola «Hilton» ienākšanu Lietuvā un Latvijā

Līdz 2018. gadam Hilton Worldwide uzņems viesus visās trīs Baltijas valstīs saskaņā ar uzņēmuma šodien publiskoto plānu izvērst zīmola Hilton Garden Inn darbību Lietuvā un Latvijā. Šī informācija tika atklāta preses konferencē Viļņā, kurā piedalījās arī Viļņas pilsētas mērs. Savukārt pagājušajā mēnesī Igaunijā tika atvērta uzņēmuma pirmā viesnīca Baltijas reģionā – Hilton Tallinn Park.

Hilton Worldwide vecākais viceprezidents Patriks Ficgibons (Patrick Fitzgibbon), kurš atbild par attīstību Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā, teica: "Baltijas valstis ir viens no Eiropā pievilcīgākajiem galamērķiem lietišķajiem ceļotājiem, un Pasaules Ceļojumu un tūrisma padome (WTTC) prognozē, ka, pateicoties lielākām valdības investīcijām ceļošanas un tūrisma nozarē, šajās valstīs sagaidāma izaugsme; Lietuvā vien paredzams 60% pieaugums līdz 2026. gadam. Pateicoties veiksmīgajai Hilton Tallinn Park viesnīcas atklāšanai pagājušajā mēnesī, patlaban ir lielisks brīdis demonstrēt mūsu apņemšanos izvērst plašāku darbību Baltijas reģionā, izziņojot ieiešanu arī Lietuvas un Latvijas tirgos."

Hilton Garden Inn Vecrīgā

Viesnīcu ar 100 numuriņiem Vecrīgas sirdī plānots pabeigt līdz nākamā gada beigām. Saskaņā ar franšīzes līgumu ar "Apex Alliance" viesnīcu pārvaldīs Baltijas reģionā pieredzējušais viesnīcu pārvaldes uzņēmums A/S "Apex Alliance Hotel Management". Viesnīca atradīsies gandrīz tieši blakus pilsētas slavenākajai ēkai – Melngalvju namam, kas ir iecienīta tikšanās un koncertu organizēšanas vieta, pašlaik arī Valsts prezidenta oficiālā rezidence. Īsa gājiena attālumā atrodas gan vēsturiskā, 15. gadsimtā celtā Svētā Pētera baznīca, gan Daugavmala.

A/S "Nevertal" pārstāvis Augustīns Barausks (Augustinus Barauskas) sacīja: "Mums ir gods būt pirmajam operatoram, kas ievedīs Hilton Worldwide zīmolu Latvijā. Mūsu pārvaldes uzņēmuma A/S "Apex Alliance Hotel Management" vadībā šī viesnīca lieliski papildinās Vecrīgu, piedāvājot naktsmītnes par konkurētspējīgām cenām ar atzītu starptautisku zīmolu, kas spēj uzturēt un attīstīt tūrisma izaugsmi šajā apkārtnē."

Hilton Garden Inn Viļņas centrā

Saskaņā ar franšīzes līgumu, kas noslēgts ar pēdējo desmit gadu laikā sešas reizes Lietuvas Labākā nekustamā īpašuma attīstītāja titulu ieguvušo EIKA, tiks izbūvēta vidēja mēroga viesnīca ar 150 numuriņiem. Viesnīca ietilps daudzfunkcionālā projektā, kas tiek attīstīts pilsētas centrālajā – Ģedimina gatvē, kura beidzas pilsētas lielākajā - Lukiškes laukumā, ko ieskauj virkne nozīmīgu valdības, kultūras un komerciālu ēku. Plānots, ka viesnīca tiks atvērta 2018. gada nogalē. Pašlaik aizvien vēl turpinās sarunas ar potenciālajiem viesnīcas apsaimniekotajiem.

Hilton Garden Inn ietilps 18 tūkstošu kvadrātmetru plašajā daudzfunkcionālajā kompleksā, kurā atradīsies arī darījumu centrs, komercgalerija, kafejnīcas, restorāni, luksusa klases daudzdzīvokļu nams un atklāta sabiedriskā zona. Viļņas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem kompleksā būs pieejama arī divstāvu pazemes autostāvvieta.

Abu viesnīcu viesi izbaudīs to, ka zīmola sauklis "Life's Better at the Garden" ir realitāte, pateicoties dažādiem piedāvājumiem un pakalpojumiem, tostarp bezmaksas bezvadu internetu visā viesnīcā, visu diennakti atvērtu darījumu centru un pilnībā aprīkotu sporta zāli. Visos numuriņos būs zīmolu raksturojošā gultasveļa, kā arī plašs un brīvs darba galds ar ergonomiski veidotu krēslu.

Hilton Garden Inn globālā zīmola vadītājs Džons Grīnlīfs (John Greenleaf) teica: "Ir lieliski, ka Hilton Garden Inn paplašinās, ienākot vēl divos Eiropas tirgos, tādējādi papildinot kontinentā jau apkalpotos 45 tūrisma galamērķus. Mēs ar prieku uzņemsim viesus Baltijā un saskatām potenciālu turpmākai izaugsmei šajā tirgū nākamajos gados."

  • Hilton Garden Inn viesnīcas adrese Viļņas centrā būs Dainovos g. 3, Vilnius, Lietuva, LT-01400.

  • Hilton Garden Inn viesnīcas adrese Vecrīgā būs Grēcinieku iela 25, Rīga, Latvija, LV-1050.

  • Hilton Worldwide neturpinās attīstīt iepriekš ierosināto Hilton Garden Inn Riga Valdemāra viesnīcas projektu, kas tika izziņots 2014. gadā.

Par Hilton Garden Inn

Atzinības guvušais viesnīcu zīmols Hilton Garden Inn saviem viesiem piedāvā augstas klases naktsmītni ar moderniem pakalpojumiem, lai nodrošinātu veiksmīgu un ērtu uzturēšanos gan biznesa ceļotājiem, gan tūristiem. Apmierinātības solījums nozīmē, ka Hilton Garden Inn darīs visu, ko spēj, lai apmierinātu ikviena viesa vajadzības; pretējā gadījumā viesim nav jāmaksā. Jūs varat uz mums paļauties. Mēs to garantējam™. Atvērts personāls mūsu vairāk nekā 675 viesnīcās visā pasaulē pārliecinoši darbojas, lai garantētu, ka mūsdienu aizņemtie biznesa ceļotāji tiek novērtēti un ka viņu rīcībā ir viss nepieciešamais visā ceļojuma laikā. Lojalitātes programmas Hilton HHonors dalībniekiem, kas rezervāciju veic nepastarpināti Hilton piedāvātajos veidos, ir pieejami dažādi papildu piedāvājumi, tostarp bezmaksas standarta bezvadu internets, kā arī digitālie piedāvājumi, kas ir pieejami tikai nozares vadošajā Hilton HHonors mobilajā aplikācijā, ar kuras palīdzību programmas dalībnieki var reģistrēties, izvēlēties numuriņu un iekļūt numuriņā ar digitālo atslēgu.

Par Hilton Worldwide

Hilton Worldwide (NYSE: HLT) ir viens no pasaulē vadošajiem viesmīlības uzņēmumiem ar vairāk nekā 4660 pārvaldītu, franšīzes sadarbībā veidotu, piederošu un iznomātu viesnīcu un timeshare īpašumiem, kuros kopumā ir teju 765 000 istabu 102 valstīs un teritorijās. Hilton Worldwide jau 96 gadus apņēmīgi turpina iedibināto tradīciju saviem viesiem sniegt izcilus pakalpojumus. Uzņēmuma portfelī ietilpst 13 pasaules līmeņa globāli zīmoli, tostarp Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton and Hilton Grand Vacations. Uzņēmums arī uztur atzinības ieguvušo klientu lojalitātes programmu Hilton HHonors®. Lojalitātes programmas Hilton HHonors dalībniekiem, kas rezervāciju veic nepastarpināti Hilton piedāvātajos veidos, ir pieejami dažādi papildu piedāvājumi, tostarp bezmaksas standarta bezvadu internets, kā arī digitālie piedāvājumi, kas ir pieejami tikai nozares vadošajā Hilton HHonors mobilajā aplikācijā, ar kuras palīdzību programmas dalībnieki var reģistrēties, izvēlēties numuriņu un iekļūt numuriņā ar digitālo atslēgu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14593506sec.