Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību, Rīgas svētku laikā pilsētā viesosies un gardēžus pārsteigs atzīts ASV restorāna The Curious fork šefpavārs Darils Bigs (Daryl Bigg).

D.Biga īpaši gatavotu un pārdomātu sešu kārtu ēdienkarti Rīgas un Latvijas gardēžiem būs iespējams nobaudīt 11. un 12.augustā restorānā Entresol. Tas plānots kā ieskats Amerikai raksturīgās garšās, kas mijas ar izsmalcinātiem meksikāņu virtuves elementiem.

Divus vakarus tiks piedāvāti tādi ēdieni kā seviče ar laimā marinētām garnelēm un jūras ķemmītēm, tostada (kukurūzas tortilja) ar avotkresēm, avokado un dūmos kaltētu halapeno piparu, eskites (kukurūzas salāti), Sandjego zivju tako ar mencas tempuru alus mīklā, sautēta cūkas lāpstiņa ar kukurūzas plāceni, Meksikas fizāļiem un čurro (cepts mīklas izstrādājums) ar kanēli, dedzinātu cukuru un melno šokolādi.

Sestdien, 13.augustā, no plkst. 12:00 – 20:00 D. Bigs kopā ar šefpavāru Raimondu Zommeru priecēs Spīķeros notiekošajā Rīgas svētku restorānā. Pieturoties pie izstrādātā koncepta, ka arī Latvijas populārākie šefpavāri gatavo un sniedz ieskatu ielu ēdiena pasniegšanā, apmeklētājiem būs iespēja nobaudīt ASV ielu ēdienu.  

Vizītes laikā ASV šefpavārs viesosies un iepazīs arī vairākus citus restorānus Rīgā, Jūrmalā un Tērvetē, dosies izzinošā tūrē uz Rīgas Centrāltirgu, apmeklēs Latvijas Etnogrāfisko brīvdabas muzeju un citas interesējošas vietas.

D.Bigs sākotnēji strādājis kā biznesa sistēmu speciālists, taču pēdējos gadus personīgi un profesionāli iesaistīts Sandjego ēdiena, vīna un alus kultūras veidošanā. Viņš ir īpašnieks un šefpavārs restorānā The Curioous fork, kā arī saņēmis vairākas balvas un atzinības – divas reizes ieguvis San Diego Magazine Best of SD, DEl MAr Times lasītāju nominācija kategorijā "Labākās brokastis, pusdienas, deserts un konditoreja", bijis žūrijas loceklis vairākos gastronomijas un vīna festivālos.

Detalizēta ēdienkarte apskatāma šeit: facebook.com/events/1615605318736979/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50680995sec.