Aplūko, kāds skats paveras pa Londonas populārāko viesnīcu logiem

Ceļojumu Londonā var padarīt vēl aizraujošāku, ja tas tiek papildināts ar apmešanos Londonas viesnīcās, kas sniedz burvīgus skatus pār pilsētas ainavu.

 “Mondrian London”

Lielisks veids kā aplūkot Londonas un upes mirguļošanu - “Rooftop Bar”. Tas sacenšas pat ar Manhetenu vai Hongkongu. Velosipēdisti vai gājēji paiet tev garām, kamēr tu ieturi maltīti. Viesnīcas dizaineris Tom Dixon ir spēlējies ar viesnīcas dizainu, projektējot daļu no to kā kuģi, kas atrodas blakus upei.

“Shangri-La Hotel at The Shard”

Nav iespējams iegādāties viesnīcas numuriņu vēl tuvāk mākoņiem. Viesnīca sniedz lielisku skatu no putna lidojuma pār Temzas upi. “Shangri-La” viesnīca atrodas no 34. līdz 52. stāvam “Renzo Piano’s Shard” ēkā, kas sasniedz 309 metru augstumu. Tā tiek uzskatīta par augstāko celtni Rietumeiropā, kas sastāv no 11 000 stikla paneļu, kas nesaskaras, ļaujot ēkai “elpot”.

“London Marriott Hotel County Hall”

Viesnīcas ēka kādreiz bija “Greater London Council” centrs. Tā atrodas dienvidu pusē no Temzas upes, blakus Vestminsteras tiltam. Restorāns “Gillrays” piedāvā krāšņu skatu pār upi. Vairāki no viesnīcas logiem sniedz skatu uz Temzas upi, “Londonas Aci’, kā arī dažiem numuriņiem ir balkoni.

“ME London”

Viesnīca ir desmit stāvu augstceltne, kas sniedz lieliskus upes skatus, kā arī ļauj aplūkot tālāko apkārtni. Skats pār Temzas upi uzlabos ikviena apmeklētāja omu.  Viesnīcas vestibils tiek uzskatīts par vienu no pārsteidzošākajām telpām Londonā – 30 metru augstā baltā, marmora piramīda ar klejojošu gaismas šovu pār tās trim sienām.

“The Savoy”

Art Deco stila viesnīca atrodas upes krastā, kur katrs viesis var nosvinēt savus svētkus istabiņās, kas atrodas ar skatu pret upi. Vienīgi koki ap viesnīcu nomaskē upes skatu no pirmo stāvu istabiņām.  Nakts laikā paveras burvīgs skats pār Dienvidkrastu, “Londonas Aci”, “Nacionālo Teātri” un neona izgaismoto Temzas upi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Dome Hotel
,


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71696806sec.