Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija «Steak Supply»

Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija “Steak Supply”, kas sniegs jauna veida steiku baudīšanas pieredzi rīdziniekiem, piedāvājot augstākās kvalitātes nogatavinātu liellopa steiku un pasniedzot meistarklases steika pagatavošanā pieredzējušu pavāru vadībā.

“Esam priecīgi atvērt specializētu steiku veikalu-studiju, kur piedāvājam labākās kvalitātes produktus no pārbaudītiem piegādātājiem un uzticamiem zemniekiem. Rīgā šāda koncepta veikals-studija šajā nozarē ir pirmais, jo piedāvājam pilnu spektru – izvēlēties piemērotāko steiku no sagrieztajiem gabaliem vai speciāli sadalot nogatavinātu gaļu veikalā uz vietas, iegādāties piemērotas garšvielas un mērci pagatavošanai, piemeklēt atbilstošu vīnu, kā arī visbeidzot - apgūt steika pagatavošanas mākslu kopā ar mūsu pieredzējušajiem pavāriem. Mūsu pieredze liecina - cilvēki aizvien labprātāk gatavo maltīti paši un ar interesi apmeklē dažādus kursus un meistarklases, lai apgūtu gatavošanas mākslu un varētu restorāna līmeņa maltīti pagatavot arī savās mājās, ” stāsta “Steak Supply” līdzīpašnieks Liutauras Daugirdas.

“Steak Supply” veikals-studija piedāvā nogatavinātu gaļu (dry aged beef), kam ir izteiktāka liellopa gaļas garšas buķete, ko novērtēs jebkurš steiku cienītājs. Lai iegūtu kvalitatīvu rezultātu, gaļas nogatavināšanas procesā jāievēro stingri noteikti nosacījumi. Kopumā gaļas nogatavināšana var ilgt 40, 50 vai pat 60 dienas, taču ‘’Steak Supply” piedāvā tos nogatavinātus ne mazāk kā 50 dienas. Šajā laikā gaļā esošie fermenti sašķeļ tās saistaudus, kas iespaido tās garšas intensitāti - tā kļūst mīkstāka un baudāmāka. Gaļa tiek uzglabāta uzkārtā veidā un tai nepieciešams atrasties nemainīgā temperatūrā. Tajā nokļūst skābeklis, no kā gaļā samazinās šķidruma daudzums, rezultātā tās masa var samazināties pat līdz 40%.

Veikalā pieejams plašs steiku piedāvājums dažādām gaumēm. “Steak Supply” piedāvā iegādāties Fillet mignon, Rib Eye ar un bez kaula, New York strip steiku, T-bone, muguras daļas steiku ar un bez kaula, Porterhouse steiku, Tomahawk steiku ar kaulu, Flinstone Chop ar kaulu, liellopa ribas steiku (Cote de Bouef). Steiki pieejami dažādās nogatavinātības pakāpēs, kā arī tos iespējams izvēlēties dažādos biezumos.

Par “Steak Supply”
“Steak Supply” ir specializēts steiku veikals-studija ar franšīzi Rīgā, diviem veikaliem Viļņā un vienu franšīzi Kauņā. “Steak Supply” piedāvā iegādāties nogatavinātus dažāda veida steikus, kā arī sniedz meisterklases to izvēlē, steiku sagatavošanā un pagatavošanā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40707016sec.