Rezidor Hotel Group nostiprina savu pozīciju, atverot reģionālo ofisu Rīgā

Rezidor Hotel Group, viens no dinamiskākajiem viesnīcu uzņēmumiem pasaulē un daļa no Carlson Rezidor Hotel Group, ir izveidojis Baltijas reģionālo ofisu, kurš atradīsises Rīgā, tadējādi nostiprinot savas pozīcijas reģionā. Baltijas un Ukrainas reģionālā biroja direktora amatā iecelts līdzšinējais Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel viesnīcas ģenerāldirektors Maikls Džakobi.

Maikls Džakobi, bijušais Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel ģenerāldirektors, ir iecelts Baltijas un Ukrainas reģionālā direktora amatā, un ar 2017. gada 1. jūliju viņš ir atbildīgs par visiem 18 Rezidor īpašumiem ar vairāk nekā 4300 istabām Baltijas valstīs un Ukrainā. Tikmer Gerhards Erasmus ir kļuvis par Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel viesnīcas jauno ģenerāldirektoru. Radisson Blu Elizabete un Radisson Blu Rīdzene viesnīcas turpmāk vadīs jaunais ģenerāldirektors Džordžs Miu.

M. Džakobi ir strādājis dažādos vadošos amatos starptautiskajos viesnīcu tīklos Vācijā, ASV, Īrijā, Katarā un Gruzijā. Viņš pievienojās Rezidor 2008. gada septembrī kā Radisson Blu Hotel in Kuwait ģenerāldirektora vietnieks. 2009. gada novembrī viņš tika paaugstināts par Radisson Blu Hotel in Muscat, Oman ģenerāldirektoru. 2012. gada aprīlī viņš kļuva par ģenerāldirektoru Radisson Blu Iveria Hotel in Tbilisi, un 2014. gada janvārī viņš kļuva par Viesnīcu tīkla ģenerāldirektoru, atbalstot Radisson Blu Hotel, Batumi, Georgia  un visas turpmākās viesnīcu atvēršanas Gruzijā. Kopš 2015. gada janvāra M. Džakobi pildīja Radisson Blu Latvia Conference & Spa Hotel viesnīcas ģenerāldirektora, kā arī Baltijas reģionālā direktora, pienākumus.

"Man ir  paveicies satikt vienus no brīnišķīgākajiem cilvēkiem viesnīcās, kurās es esmu strādājis," viņš saka. "Daži ir kļuvuši par ļoti labiem draugiem, un lojāliem mūsu zīmola sekotājiem. Sākums šīm attiecībām vienmēr ir bijis viens – parunāt ar viesiem, izzināt, kas viņi ir, kādas ir viņu intereses un padarīt sarunu personisku. Ļoti bieži vienotas intereses futbolā vai golfā, vai labas vīna glāzes novērtēšana ir viss, kas ir nepieciešams, lai izveidotu ilgstošas attiecības ar mūsu viesiem."

Gerhards Erasmus ir strādājis tūrisma un viesmīlības nozarē vairāk nekā 20 gadus, Radisson Blu viesnīcu tīklam viņš ir pievienojies sākot ar 2013. gadu un pēdējos 2 gadus pavadījis vadot Radisson Blu Elizabete viesnīcu.

Komandas jaunpienācējs ir Džordžs Miu, kurš Latvijas Radisson Blu viesnīcām ir pievienojies ar šī gada 5. jūliju. Līdz šim Džordžs ir vadījis viesnīcas Bulgārijā un Armēnijā, un kopumā viņa pieredze tūrisma jomā sniedzas gandrīz divdesmit gadu garumā.

Par Radisson Blu®

Radisson Blu® ir viens no pasaules vadošajiem viesnīcu zīmoliem ar 300 viesnīcām 69 valstīs un teritorijās. Radisson Blu spilgtā, mūsdienigā un interaktivā viesmīlība ir raksturota ar unikālo Yes I Can!SM servisa filozofiju, un visas Radisson Blu pirmās klases viesnīcas piedāvā klāstu ar brenda raksturīgākajām iezīmēm, kuras ir saprotošas pret mūsdienīgās ceļošanas grūtībām, ieskaitot 100% Apmierinātības Garantiju. Atpazīstams visā pasulē kā zīmols ar viesnīcām, kuras saka jā (Hotels Designed to Say YES!SM)), Radisson Blu piedāvā spilgtu un pārdomātu stilu, kurām pamatā ir uzmanība detaļām. Radisson Blu viesnīcas atrodas centrālajās vietās lielpilsētās kā arī lidostu un atpūtas vietu tuvumā visā pasaulē.

Radisson Blu ir daļa no Carlson Rezidor Hotel Group, kurā ietilpst arī Quorvus Collection, Radisson®, Radisson RED, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson un Country Inns & Suites By CarlsonSM. Vairāk informācijas un rezervācijas iespējas pieejamas www.radissonblu.com. Pievienojieties Radisson Blu sociālajos tīklos: @RadissonBlu on Twitter un Instagram, un Facebook.com/RadissonBlu.

Par The Rezidor Hotel Group

The Rezidor Hotel Group ir viena no dinamiskākākajām viesnīcu kompānijām pasaulē un daļa no Carlson Rezidor Hotel Group. Grupa sastāv no 484 viesnīcām ar vairāk nekā 105,000 istabām darbībā vai attīstības stadijā 82 valstīs.

Rezidor pārvalda tādus būtiskus zīmolus, kā Radisson Blu® un Park Inn® by Radisson Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā (EMEA), kopā ar Club CarlsonSM lojalitātes programmu pastāvīgajiem viesnīcas apmeklētājiem. 2014. gada sākumā kopā ar Carlson Rezidor izlaida jaunus zīmolus: Radisson RED un Quorvus Collection. 2016. gadā Rezidor ieguva īpašumā 49% no prizeotel. Rezidor Hotel Group piemīt industrijā vadošā Atbildīgā Biznesa Programma un kompānija tika minēta kā viena no Pasaules Visētiskākajām Kompānijām.

2006.gada novembrī Rezidor tika pievienots Nasdaq Stockholm, Sweden. HNA Tourism Group Co., Ltd., daļa no HNA Group Co., Ltd., kas ir Fortune Global 500 kompānija ar darbību aviācijas, tūrisma, viesmīlibas, finanšu un tiešsaites pakalpojumu kā arī citās sfērās, 2016. gada decembrī kļuva par kompānijas vairākuma akciju īpašnieku.

The Rezidor Hotel Group nodarbina 43,700 cilvēkus EMEA un Rezidor galvenā pārvalde atrodas Briselē, Beļģijā.

Vairāk informācijas atrodams: www.rezidor.com

Twitter @carlsonrezidor

LinkedIn www.linkedin.com/company/2364

Instagram www.instagram.com/rezidor_ourpromise

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.88072395sec.