Sacensības turpinās: kā Latvijas jaunieši sevi pierāda pašmāju Remzijšovā?

Jau no otrdienas portālos dreamchef.lv, tvplay.lv un skaties.lv skatāma Baltijas kulinārijas šova "Samsung Galaxy Dream Chef" otrā epizode, kurā jaunieši no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas rāda ne tikai prasmes un zināšanas savu firmas ēdienu pagatavošanā, bet arī piedzīvo pirmās ugunskristības. Tos, kuri ignorēs pirmo virtuves pamatlikumu – neservē ēdienu, par kura kvalitāti un izskatu neesi pārliecināts – gaidīs vissmagākais pārdzīvojums.

Šovā "Samsung Galaxy Dream Chef" kopā piedalās 12 jaunieši no Baltijas valstīm un to vidū arī četri no Latvijas. Otrajā epizodē šova virtuvē roku iemēģināja 24 gadus vecā jurisprudences studente Monta Meiere, kura gatavošanu par savu kaislību sauc jau kopš 7 gadu vecuma, un sešpadsmitgadīgā kulinārijas blogere Betija Luīze Kalēja. Viņas un pārējos dalībniekus vērtēja kafejnīcas "Rocket Bean Roastery" šefpavārs Artūrs Taškāns un Āzijas garšu restorāna "Konteiner" īpašnieks, pavārgrāmatu autors Āro Lode no Igaunijas un Lietuvas restorāna "Briusly" eksperts Linas Ginaitis.

Stundas laikā Latvijas komandas pārstāve Monta mentoriem pagatavoja jūras velšu trio – lasi, garneles un jūras ķemmītes ar saldo kartupeļu, avokado un tomātu-bazilika biezeni, savukārt Betija servēja jūras ķemmītes ar timiānu un saldo kartupeļu biezeni pasniegtas granātābolu mērcē.

Lai gan abām meitenēm ir plašas zināšanas kulinārijā, viņas no šova mentoriem saņēma arī aizrādījumus par izmantoto tehniku un ēdiena sastāvdaļu izniekošanu. Par spīti tam, dalībnieces, pasniedzot savus pagatavotos firmas ēdienus, neslēpa, ka ir izdarījušas labāko, ko vien varēja, jo īpaši tāpēc, ka strādāt svešā virtuvē ierobežotā laikā un līdzās konkurentiem viņām abām ir kas pilnīgi jauns.

Arī pārējiem dalībniekiem žūrijas pārstāvji šova otrajā epizodē nekautrējas sniegt savus profesionālos padomus un izteikt kritiku, tā skaidri norādot, ka cīņa par vērtīgo naudas balvu un iespēju stažēties pie profesionāļiem nopelnīs tikai labākais.

Kurš ēdiens tiks atzīts par izsmalcinātāko, kura no abām Latvijas pārstāvēm iegūs iespēju šovu turpināt un ar kādiem izaicinājumiem sastapsies kaimiņvalstu jaunieši, iespējams uzzināt noskatoties šova "Samsung Galaxy Dream Chef" otro epizodi šeit.

Par "Samsung Galaxy Dream Chef" šovu

Samsung veidotā kulinārijas šova uzdevums ir atbalstīt jauno talantu izaugsmi, kā arī motivēt viņus sasniegt savus mērķus pavārmākslā. Iespēja cīnīties par Latvijas un Baltijas jaunā sapņu šefpavāra titulu, naudas balvu 1500 eiro apmērā ar iespēju to dubultot un prakses iespējām restorānā tiek dota 12 jauniešiem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Šova gaitā jaunieši darbojās labi aprīkotā virtuvē, izmantoja profesionāļu sniegtos padomus un arī Samsung tehnoloģiju atbalstu.

"Samsung Galaxy Dream Chef" ir Samsung iniciatīvas trešais posms, kurā jaunieši pilnveido savus talantus un prasmes. Pērn pavasarī, iniciatīvas pirmajā posmā, ar Samsung atbalstu piepildījās divu jauniešu sapņi – iedziedāt un filmēt videoklipa versiju Gacho dziesmai "Mūžam jauns". Savukārt 2016. gada rudenī savu sapni piepildīja divas jaunietes, kuras Rīgas Modes nedēļā piedzīvoja savu profesionālo debiju. Šī iniciatīva norisinās visās trīs Baltijas valstīs.

"Samsung Galaxy Dream Chef" atbalsta Gemoss, restorāns Ferma, Sage, Islande Hotel, LuxExpress un Galerija Centrs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44987392sec.