Tūrisma aģentūra «Novatours» nākamgad no Latvijas piedāvās jaunus maršrutus - uz Tunisiju, Maroku un Itāliju

Latvijā lielākā tūrisma aģentūra "Novatours" paziņojusi par trim jauniem galamērķiem sevis organizētajiem čarterreisiem. Nākamgad, sākot ar aprīli, no Rīgas būs iespējams doties uz Tunisiju, Maroku un Itāliju.

Jau šobrīd "Novatours" mājaslapā iespējams iegādāties ceļojumus uz gan jaunajiem galamērķiem, gan arī galamērķiem, uz kuriem bija iespējams atpūtā doties jau šogad - Turciju, Bulgāriju, Grieķiju, Melnkalni, Portugāli un Spāniju.

Jaunie galamērķi ieviesti ar mērķi paplašināt jau tā plašo izvēli. Tunisija ir valsts Āfrikā, kura atrodas starp Alžīriju un Lībiju - ģeogrāfiski teju pa vidu starp Maroku (kontinenta Rietumu daļa) un Ēģipti (kontinenta Austrumu daļa), tuvumā Sicīlijas, Sardīnijas un Maltas salām. Ar jauno maršrutu, "Novatours" piedāvā ceļot uz Enfidhas pilsētu (10 tūkstoši iedzīvotāju, pilsētas apkārtnē - 50 tūkstoši). Tunisija ir valsts, kur jūs varat aplūkot iespaidīgās Kartāgas drupas vai doties aizraujošā safari pa Sahāras tuksnesi. Ziemeļāfrikas valsts neatstās vienaldzīgu nevienu, un pat, ja ceļotājs katru gadu ir apņēmies doties uz citu valsti, ir maz tādu, kas nevēlas atgriezties Tunisijā. Uz Tunisiju iespējams doties pat no 269 eiro.

Kā otrs jaunums ir izsludināta Maroka, kas ir valsts, kuras gars slēpjas arhitektūras un mākslas pieminekļos. Valstij ir raksturīgas neatkārtojamas ainavas: smalko smilšu pludmales pakāpeniski pārvēršas par unikālām ielām, kas veido rajonus, kas pārtop pilsētās. No Rīgas "Novatours" lidos uz Agadiras pilsētu, kas atrodas Atlantijas okeāna krastā. Turpat netālu meklējami arī Atlasa kalni un arī neatkārtojamā pludmale. Agadirā dzīvo aptuveni 600 tūkstoši iedzīvotāju un tā ir viena no nozīmīgākajām kūrortpilsētām Marokā. Te meklējamas augstas klases viesnīcas, kūrorta cienīga atmosfēra (un silts okeāns), kā arī pats galvenais - jau pieminētā pludmale, kura sniedzas cauri visai pilsētai un ir atzīta par vienu no skaistākajām šajā Āfrikas valstī. Agadirā meklējamas arī austrumnieciskas izklaides - izjādes ar zirgiem, kamieļiem, ūdenspīpe, daudz vietējo tirdziņu kā arī iespēja doties zvejā vai pat ceļojumā uz tuksnesi. Cena - no 445 eiro.

Un trešais "Novatours" jaunums nākamgad būs Itālijas pilsēta Bari jeb Apūlijas reģions. Par Apūlijas reģiona galveno vērtību uzskata tā brīnišķīgo klimatu un brīnumskaisto dabu, taču te meklējamas arī ļoti skaistas viesnīcas un tūrisma infrastruktūra, jo Apūlija ir viens no jaunākajiem un mūsdienīgākajiem tūristu galamērķiem Eiropā. Šis reģions ir zināms kā "Itālijas zābaka papēdis". Atpūta un izklaide tiek apvienotas ar īstām Itālijas ciemata tradīcijām un tūkstošiem gadu seno Apūlijas pilsētu vēsturi. Bari pilsētā dzīvo 320 tūkstoši iedzīvotāju. Ceļojumā uz Itālijas zābaka papēdi iespējams doties par cenu, sākot no 499 eiro.

Nobeigumā tūroperators uzsver, ka garantē zemāko cenu - un iegādājoties ceļojumus šogad, pirmā iemaksa ir tikai 69 eiro no cilvēka!

Ceļojumus iespējams iegādāties "Novatours" vai ļoti daudzās ceļojumu aģentūrās Latvijā, kuras arī izplata "Novatours" organizētos ceļojumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11766291sec.