Cik reizes dienā, ceļojuma laikā, pārģērbjas sievietes?

Ja domā, ka ceļojot, ņem līdzi pārāk daudz mantu un arī pārāk daudz reizes pārģērbies - iespējams, ka uztraukumam nav pamata... Kāds pētījums Amerikas Savienotajās valstīs apgalvo, ka sievietes ceļojuma laikā vidēji pārģērbjas četras reizes dienā!

Dati iegūti, analizejot standarta garuma ceļojumus - nedēļu ilgus. Tajā atklāts, ka vidēji nedēļas garu brīvdienu laikā daiļā dzimuma ceļotājas pārģērbjas vidēji 28 reizes. Protams, ir arī sievietes, kas ģērbjas biežāk - katra desmitā sieviete atzina, ka ceļojuma laikā dienā ģērbjas septiņas reizes, taču ir arī sievietes, kas apgalvo - ģērbjas reizi dienā - no rīta.

Aptaujā, kuru organizēja ASV apģērbu zīmols "Tesco F&F", tika kopumā apzinātas 2000 sievietes un tika arī noskaidrots, ka vairums - jbe astoņas no desmit tūristēm parasti neizmanto visus ceļojumā līdzi paņemtos apģērba gabalus.

Vidējā sievietes ceļojuma somā ietilpst četras kleitas, seši topi, četri svārku vai šortu pāri, divi džinsu vai citu bikšu pāri, trīs bikini peldkostīmi, trīs iešļūceņu pāri un divi kurpju pāri. Taču ar to nav gana – brīvdienu ceļojuma laikā "vidējā" sieviete iegādājas vēl vismaz divus apģērba gabalus.

"Tipiskā, mājās pavadītā dienā sieviete var iztikt ar divām pārģērbšanās reizēm, bet ceļojuma laikā vienā dienā parasti notiek daudz atšķirīgu aktivitāšu," stāsta "Tesco F&F" pārstāve.

"Katrai aktivitātei vajadzīgs cits tērps – bikini pēcpusdienas peldei baseinā, šorti pastaigām pa veikaliem, bet šika garā kleita vakariņām. Dažādo tērpu nepieciešamības dēļ somu kravāšana var kļūt par visīstāko murgu, it īpaši, ja sievietei nākas ceļot ar lidmašīnu, kur pastāv bagāžas apjoma ierobežojumi."

Aptaujā noskaidrots arī, ka viena no piecām sievietēm ceļojot līdzi ņem tik daudz mantu, ka tiek pārsniegti atļautie ierobežojumi. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27822804sec.