Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija piedalās starptautiskajā seminārā Maskavā un Sanktpēterburgā

2017. gada 21. novembrī Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija piedalījās nacionālās aviokompānijas airBaltic rīkotajā starptautiskajā tūrisma seminārā Maskavā viesnīcā “Radisson Slavyanskaya Hotel and Business Centre”. Ievadvārdus semināra atklāšanā teica Latvijas konsuls Inita Dzene.

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas izpilddirektore Santa Graikste iepazīstināja viesus ar aktualitātēm, ko tūristi Latvijā varēs novērtēt kopā ar izcilu servisu apkalpošanas, ēdināšanas un izmitināšanas jomā. Interesentiem tika piedāvāta Liepājas tūrisma informācijas centra pārstāves Sintijas Pusaudzes uzstāšanās par Liepāju, kā arī viesnīcu Radisson Blu un Park Inn pārstāve Ludmila Holca iepazīstināja ar iespējām sagaidīt Jaunā gada svinības Latvijā. Tūrisma aģentūras AAT Agency valdes locekle Evija Kukuvasa atklāja savu redzējumu Latvijas iepazīšanai.

2017. gada 23. novembrī Latvijas ģenerālkonsulātā Sanktpēterburgā notika otrā sesija nacionālās aviokompānijas airBaltic rīkotajam starptautiskajam tūrisma semināram. Pasākumā piedalīties bija aicināti pārstāvji gan no tām tūrisma kompānijām, kuras jau ilgstoši piedāvā ceļotājiem kā galamērķi izvēlēties Latviju, gan arī tiem uzņēmumiem, kuri tikai plāno iekļaut Latviju savu ceļojumu maršrutos.

Semināru atklāja Latvijas ģenerālkonsule Irina Mangule, aicinot ikkatru ceļotāju 2018. gadā kopīgi svinēt Latvijas simtgadi. 2018. gads Latvijā būs īpaši daudzveidīgs dažādu pasākumu ziņā, ne tikai jaunu tūrisma objektu, bet arī kultūras un mākslas jomā. Latvijas ģenerālkonsulāta Sanktpēterburgā 1.sekretāre – vicekonsule Jekaterina Tuļina klātesošos iepazīstināja ar atviegloto kārtību vīzu formēšanā.  No 2018. gada 1. janvāra tūrisma kompānijas darbība tiks  pārbaudīta tikai Vienotajā tūroperatoru reģistrā  un tām vairs nebūs nepieciešams noformēt akreditāciju Latvijas ģenerālkonsulātā Sanktpēterburgā.

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas izpilddirektore Santa Graikste informēja par aktualitātēm, ko tūristi Latvijā varēs novērtēt kopā ar izcilu servisu apkalpošanas, ēdināšanas un izmitināšanas jomā. Lieliski galamērķi ir ne tikai Rīgā, bet arī reģionos, tāpēc īpaša bija Liepājas tūrisma informācijas centra pārstāves Sintijas Pusaudzes uzstāšanās par Liepāju. Viesnīcu Radisson Blu un Park Inn pārstāve Ludmila Holca iepazīstināja par dažādiem gadu mijas sagaidīšanas pasākumiem un aicināja novērtēt viesnīcu darbinieku moto – “Jā, mēs varam”, kad visām viesu vēlmēm tiek rasts risinājums.

Tāpat tūrisma seminārā pasažieru pārvadātāju kompānijas Lux Express un ECOLINES informēja par iespējām ērti nokļūt uz Latviju ar autobusu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50877786sec.