Vairāki Latvijas labākie šefpavāri aicina uz pop-up restorānu mežā!

Līdz šim nebijis pasākums gaidāms Madonā - ziemas pop-up restorāns "TAS NAV TAS, KO TU DOMĀ".

"TAS NAV TAS, KO TU DOMĀ" ir garšu baudījums meža vidū esot harmonijā ar dabu.  Spirgtais ziemas gaiss, sniegotas koku galotnes, gaismu spēles un sildošas uguns liesmas krāsniņā. Mežā rosīsies Latvijas labākie šefpavāri, kuri turpat uz vietas gatavos gardu maltīti.

Kā atklāj pasākuma organizatori, radošā apvienība #VIEDI, no aukstuma nebūšot jābaidās, jo pop-up restorāns atradīsies apsildāmā kupolveida teltī. Pati telts ir caurspīdīga, kas ļaus izbaudīt apkārt esošo ziemas ainavu. Pirmais pasākums plānots jau 2019. gada 5. janvārī un tajā piedalīsies šefpavārs atzītais  Dzintars Kristovskis, kas ikdienā darbojas "Annas Design Hotel & Spa" virtuvē.

Kā liecina pop-up restorāna nosaukums "TAS NAV TAS, KO TU DOMĀ", pasākuma tematikā būs jaušama neliela mistērija un noslēpumi.

#VIEDI līdzīga koncepta pasākumu organizēja arī vasarā Kāla ezerā, kur uz peldoša plosta notika "Vakars uz ezera|Dinner on the lake". Ziemā pasākums notiks mežā, pakalnā no kuras paveras skats uz koku galotnēm.

"Mēs vēlamies cilvēkiem dot jaunas sajūtas, atmiņas, uz pāris stundām aizdoties prom no ikdienas steigas un kņadas", atklāj idejas autors un pasākuma organizators Arturs Gailītis.

Pasākumā dalību jau apstiprinājuši Latvijā zināmi un atzīti šefpavāri- Dzintars Kristovskis ("Annas Design Hotel & Spa" restorāns), Valters Zirdziņš (restorāns "Valters"), Kaspars Jansons ( restorāns "MUUSU"), Juris Dukaļskis ( restorāns "Restorāns 3"), Svetlana Riškova, Raimonds Zommers (restorāns "Entresol"), Žanis - Raivo Behmanis (koncepta bārs "Herbārijs") un Kristaps Sīlis (restorāns "Bruņinieku 63").

Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.664886sec.