Restorānā «Amber» radīts unikāls piekdienas vakara ballīšu koncepts

Viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga restorānā AMBER tiek atklāts jauns piektdienas vakaru ballīšu koncepts "Friday Evening Brunch", jeb "Piektdienas Vakaru Brančs".

2019. gada 8. martā viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga restorānā AMBER ar pavasara atnākšanu tiks atklāts moderns un nesteidzīgs koncepts, kā iesildīties jautrai nedēļas nogalei ar vietējo influenceru DJ performancēm, gardu uzkodu bufeti un neierobežotiem dzērieniem.

Sāc savu nedēļas nogali moderni un pievienojies AMBER restorāna Piektdienas Vakaru - Vēlajam Brančam!

Jau no 8. marta, AMBER restorāns būs atvērts visiem un gaidīs viesus uz īpašu Sieviešu dienai veltītu piektdienas vakara branču. Tiks klāta starptautisku ēdienu bufete, ko būs iespējams papildināt ar izmeklētu dzērienu piedāvājumu.

Sieviešu Dienas īpašais piedāvājums:

▪ Visām sievietēm rezervējot galdiņu un pērkot standarta piedāvājumu, pienākas automātisks piedāvājuma uzlabojumus un atlaide "Kempinsi The Spa" uz jebkuru masāžu.

Piektdienas Vakara Branča piedāvājums:

▪ bufete un neierobežoti bezalkoholiskie dzērieni

▪ bufete ar neierobežotu vīnu, alu un bezalkoholiskajiem dzērieniem

▪ bufete ar neierobežotiem bezalkoholiskajiem un izmeklētiem alkoholiskajiem dzērieniem, tostarp vīnu, alu, šampanieti, viskiju, rumu u.c.

▪ bērniem no 6 – 12 g.v. - 50% atlaide

▪ bērniem 0 – 5 g.v. bezmaksas

Nu jau par tradīciju kļuvušajiem lielpilsētas svētdienu "brančiem" līdzās ērti iekārtosies arī "Kempinski Piektdienas Vakara Brančs", kura autors ir viesnīcas jaunais Šefpavārs Gokhan Kekec un Sous Chef Heinrihs Erhards.

Rīdzinieki un pilsētas viesi varēs patīkami pavadīt laiku mūsu omulīgajā atvērtās virtuves restorānā paralēli baudot atspirdzinošus dzērienus dzīvā DJ mūzikas pavadījumā.

Piektdienas Vakara Branča darba laiks: Piektdienās 18:00 – 21:00

Par Grand Hotel Kempinski Riga

Izvietota iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 141 pirmās klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tajā skaitā Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases spa un atpūtas zonu. Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules.

Par Kempinski

Izveidota 1897. gadā, Kempinski Hotels ir Eiropas vecākā luksusa klases viesnīcu grupa. Kempinski mantojumu, kas nosaka nevainojamu, personīgi pielāgotu servisu un izcilu viesmīlību, papildina tā īpašumu ekskluzivitāte un individualitāte. Kempinski šobrīd pārvalda 76 pieczvaigžņu viesnīcu un rezidenču portfolio 34 valstī un turpina pievienot tam jaunus īpašumus Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Ikviens no tiem atspoguļo Kempinski zīmola spēku un panākumus, nezaudējot saikni ar savu mantojumu. Portfolio iekļauj vēsturiskus īpašumus un arhitektūras pieminekļus, godalgotas urbānā dzīvesveida viesnīcas, pirmklasīgus kūrortus un prestižas rezidences. Katrs no tiem piedāvā kvalitāti, kuru viesi sagaida no Kempinski, vienlaikus iekļaujot katras atrašanās vietas kultūras tradīcijas. Kempinski ir dibinājis pasaules lielāko neatkarīgo viesnīcu zīmolu aliansi - Global Hotel Alliance (GHA). kempinski.com • gha.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46673107sec.