Piedzīvojumu parkā atvēr jaunu kafejnīcu «Kuršu krogs BISTRO»

Ventspils Piedzīvojumu parkā durvis vērusi jauna, gaumīga kafejnīca "Kuršu krogs BISTRO".

Bistro pieejamas dažādas uzkodas, siltie ēdieni, salāti, saldie ēdieni, gan karsti, gan atspirdzinoši dzērieni un vēl daudz kā cita. Aktīvākās sezonas laikā bistro piedāvās fritētu ēdienu, pikantus un ne tik pikantus vistu spārniņus, filejas, burgerus un pat ceptu saldējumu.

"Ja reiz būs frī kartupeļi, tiem jābūt perfektiem!" uzskata Kuršu kroga saimniece Zane Bārbale. "Kuršu krogs BISTRO" sola sevišķi kraukšķīgus, garus un ļoti gardus frī kartupeļus.

Telpas ir gaumīgi un pārdomāti iekārtotas, nodrošinot ap 50 sēdvietu, bet siltajā laikā ēdienu varēs baudīt arī uz terases. Kuršu krogā BISTRO padomāts arī par mazajiem apmeklētājiem – ēdienkartē iekļauts īpašs un interesants piedāvājums.

Kuršu kroga saimnieki Zane un Agris Bārbali nojauš, ka vislielākais izaicinājums būs ievērojama cilvēku skaita operatīva apkalpošana, zinot, ka Piedzīvojumu parku gadā apmeklē aptuveni 400 000 cilvēku, lielākā daļa - vasarā. Tādēļ īpaši padomāts arī par tiem, kuri steidzas vai nevēlas doties iekšā bistro un stāvēt rindā - ēdienu ātri varēs saņemt arī ārpusē, iepakotu turziņās un paciņās.

Darba laiks aprīlī - katru dienu no plkst. 11.00 līdz plkst. 20.00.

Piedzīvojumu parkā apmeklētājiem jau ir pieejama Kaķa taka, peintbols, kameršļūkšanas trase, bampermašīnas un bērnu eskavators, bet Lieldienās būs iespēja izklaidēties arī vēl citās atrakcijās.

Seko līdzi aktuālajai informācijai mājaslapā www.piedzivojumuparks.lv, kā arī Piedzīvojumu parka un Kuršu kroga bistro facebook lapās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56683707sec.