Ārzemju latviešu viesnīcu biznesu Vecrīgā pārņem igauņi

Četru zvaigzņu viesnīca "Radi un draugi" atrodas Rīgas arhitektoniski vēsturiskajā centrā – Vecrīgā, Mārstaļu ielā. Šī ir  lieliska atrašanās vieta, jo tūristu iecienītie kultūras, mākslas un atpūtas objekti ir tikai pāris minūšu gājiena attālumā.

Viesnīcu 1995. gadā izveidoja Anglijas Daugavas Vanagu fonds, trimdas latviešu labdarības organizācija, kas dibināta 1947. gadā Anglijā. Viesnīca pēc Latvijas neatkarības atgūšanas kļuva par centrālo tikšanās vietu trimdas latviešiem, kur satikt savu ģimeni un draugus, tā radies arī nosaukums - "Radi un draugi".

Tomēr, kā ziņo ziņo "Lursoft" Klientu portfelis, nesen par viesnīcu "Radi un draugi" apsaimniekojošā uzņēmuma SIA "Anglijas Daugavas Vanagu Fonda viesnīca "Radi un draugi"" īpašniekiem pastarpināti kļuvuši Igaunijas uzņēmēji Oto Tamme (Otto Tamme) un Pāvo Kīks (Paavo Kiik). Īpašnieku maiņa notikusi 30. maijā, bet 31. maijā tā reģistrēta komercreģistrā.

Līdz šim SIA "Anglijas Daugavas Vanagu Fonda viesnīca "Radi un draugi"" vienīgais īpašnieks bija Lielbritānijā reģistrētais fonds "The Latvian Welfare Trust", taču tagad par vienīgo īpašnieku kļuvis šī gada maija sākumā reģistrētais uzņēmums SIA "Hotel Property", kura patiesā labuma guvēji ir Tamme un Kīks.

Līdz ar īpašnieku maiņu mainīts uzņēmuma nosaukums – tas kļuvis par SIA "Hotel Property Old", bet par vienīgo valdes locekli iecelts Kīks. Līdzšinējā valde – valdes priekšsēdētāja Ilze Grickus un valdes locekļi Pāvils Misiņš un Pēteris Aleksandrs Pētersons – atbrīvoti no amatiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.11546803sec.