Rūmenes muižas koncertzālē «KŪTS» koris «MASKA» prezentēs savu jauno albumu

2019. gada 7. decembrī Rūmenes muižas jaunajā koncertzālē ''KŪTS: kultūras un svinību telpa'' koris ''MASKA'' svinēs albuma ''DEDICATION'' atvēršanas svētkus.

Pēc triumfa Japānā, kur šogad kamerkoru sacensībās izcīnīti divi Grand Prix, kā arī pēc lieliskā snieguma koru Eirovīzijas konkursā Zviedrijā, koris ''MASKA'' iepriecinās klausītājus ar īpašu programmu, kurā skanēs Jāņa Šipkēvica, Riharda Zaļupes, Lauras Jēkabsones, Pērta Ūsberga, Vitauta Maškina un Jāņa Ozola skaņdarbi, kas apkopoti jaunajā diskā.

Diska nosaukums atklāj tā būtību: visi tajā iekļautie skaņdarbi ir radīti kā veltījums korim ''MASKA''.

Koris ''MASKA'' un diriģents Jānis Ozols ir radoša apvienība ar savu šarmu un stilu, kur unikalitāti raksturo spēja izpildīt ne tikai klasisku kormūziku, bet uzdrīkstēšanās būt atšķirīgiem. Babītes novada jauktais koris ''MASKA'' savā darbības laikā ieguvusi augstus sasniegumus un atzinību, pierādot sevi kā mērķtiecīgu un radošu kolektīvu, aktīvi piedaloties starptautiskos konkursos un sniedzot koncertus gan Latvijā, gan ārzemēs (Slovēnijā, Čehijā, Igaunijā, Somijā, Vācijā, Nīderlandē, Spānijā, Austrālijā un citur). Kora repertuārs aptver plašu mūzikas žanru loku – no garīgās līdz tautas mūzikai, no klasiskās līdz mūsdienu, vienmēr meklējot jaunas interpretāciju iespējas un bagātinot savas uzstāšanās, nereti pārsteidzot klausītāju ar atjautīgiem risinājumiem.

Video no koru Eirovīzijas:


Jānis Ozols par jauno albumu ''DEDICATION'': «Diskā iekļautie skaņdarbi radīti tieši mums dažādos laikos un tie visatklātāk parāda to, kādi esam. Tie ir tikpat daudzveidīgi kā mēs paši - gan katrs individuāli gan kā kolektīvs. Un man prieks, ka esam tieši tādi!»

Šis būs jau otrais koncerts viesnīcas ''Hotel Bergs'' privātās lauku rezidences Rūmenes muižas jaunajā koncertzālē ''KŪTS: kultūras un svinību telpa''.

Biļetes var iegādāties šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9752748sec.