Rīgā atklāj jaunu bāru, kas pulcē virkni slavenību

2020. gada 6. februārī Aristīda Briāna ielā 9A norisinājās jauna sarunu bāra RŪM atklāšanas svētki, tā īpašnieki odiozie uzņēmēji Ernando Gamarra un Daumants Pabrieža pulcēja ap simts cilvēku.

Viņu vidū bija tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā rakstniece Karīna Račko, Maija Stuģe (dziedātāja Jenny May), simpātiskā hokejista sieva Katrīne Dīķe (Kate no dueta Dvīnes), skaistumkaraliene Katrīna Sauliete, mūziķe Adriana Miglāne, stiliste Dace Bahmane, blogeres Laura Grēviņa un citi. Vakara gaitā viesi tika iepazīstināti ar jaunatklātā sarunu bāra konceptu, atmosfēru un izmeklēto kokteiļu klāstu.

Neparasti, ka jaunā bāra RŪM atklāšana pulcēja virkni slavenību, kas ikdienā reti sastopamas kopīgās ballītes. Tomēr, mājīgā atmosfēra un fantāziju rosinošie kokteiļi radīja draudzīgu gaisotni.  Tāpat klātesošie baudīja kokteiļus, kurus gatavoja bārmeņu komanda pieredzējušā bārmeņa Dāvida Hilmaņa vadībā. TOP3 - iecienītākie atklāšanas vakara kokteiļi bija King’s Speech, Tropical Legend un Tales of Porto.

Viesi novērtēja bāra interjeru, kas ir izteiksmīgs ar īpaši niansētām detaļām – lai radītu gan intīmu atmosfēru sarunām, gan reizē arī būtu piemērota vieta jautram vakaram plašākā draugu. Runājot par sarunām, tiek mēļots, ka pašmāju erotiskākās rakstnieces Karīnas Račkus un uzņēmējas Elitas Drākes vairāku stundu garā tērzēšana varētu pārtapt jaunā bestsellerā.

Pasākumu klātienē izbaudīja arī jaunā zīmola - sarunu bārs RŪM idejas autori un īpašnieki, pieredzējušie ēdināšanas un bāru nozares uzņēmēji Daumants Pabrieža un Ernando Gamarra. Zīmīgi, ka par muzikālo pavadījumu pasākumā rūpējās viena no pašmāju zināmākajām dīdžejmeitenēm Foxy Mandy (Madara Freimane), kura jau ilgāku laiku ir Ernando otrā pusīte.

"Sarunu bārs RŪM izveidots ar mērķi apmierināt pieaugošās Rīgas bāru auditorijas vēlmes, apvienojot augstu kvalitāti dzērienu un ēdienu piedāvājumā, gaumīgu interjeru un pieejamu cenu.  Bārs atvērts kvartālā "Valdemāra pasāža", kas jau ir ieguvis popularitāti rīdzinieku vidū ar tādām izklaides vietām kā "Piens", "Fon Stricka Villa", "Nemiers", "De Flou", "Labietis", tādēļ atšķirīga koncepta bāra ienākšana kvartālā palīdzēs tam piesaistīt jaunu auditoriju, " ideju par jauno atpūtas vietu skaidro Ernando.

Sarunu bārs RŪM ikdienā piedāvās apmeklētājiem gan pusdienu piedāvājumu, gan plašu ēdienkarti ar iecienītākajiem pasaules virtuves ēdieniem mūsdienīgā interpretācijā un īpaši RŪM bāram grauzdētu Kalve Coffee kafiju.  Un nedrīkst aizmirst par oriģinālo kokteiļu piedāvājumu, kas lieliski papildinās vakara stundās šeit valdošo uz sarunu vedinošo noskaņu.

RŪM sarunu bāra dizains ir radīts ar mērķi izveidot apmeklētājiem patīkamu, iedvesmojošu un ērtu vidi sarunām, atpūtai un dzīves baudīšanai. Tas spēj uzņemt 100 viesus un būs pieejams arī grupu rezervācijām un privātiem pasākumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.03253198sec.