«Hesburger» atklāj jaunu veģetāro burgeru līniju

Lielākais ātrās ēdināšanas restorānu tīkls Somijā un Baltijas valstīs "Hesburger", reaģējot uz pasaulē strauji mainīgajām tendencēm veģetāro ēdienu patēriņā, atklājis jaunu veģetāro burgeru līniju "Veke".

"Hesburger" attīstības direktore Ieva Salmela norāda, ka jaunās produktu līnijas izveide ir veiksmīgi īstenota, pateicoties veģetāro produktu ražotnes attīstībai Somijā.

Jau iepriekš tika ziņots, ka saskaņā ar uzņēmuma un sociālo pētījumu centra "Socio Uuringukeskus" veikto aptauju, arī Latvijā visai strauji pieaug veģetārās maltītes pieprasījums. 34% respondentu izvēlētos veģetāro maltīti, ja to piedāvātu ātrās ēdināšanas restorānu ēdienkartē,  turklāt lielākā popularitāte veģetāro produktu  segmentā ir gados jaunāko patērētāju vidū, vecumā no 20-29 gadiem (52%).

Ņemot vērā mainīgās tirgus tendences un patērētāju paradumu maiņu, uzņēmuma mērķis ir rast risinājumus, kas ir atbilstoši mūsdienu patērētājam. Šobrīd veģetārās maltītes pārdošanas apjoms restorānu tīklā Latvijā veido 2%, bet, iespējams, pēc 10 gadiem veģetārās produkcijas pārdošanas ieņēmumi varētu veidot jau 10% no apgrozījuma.

"Mūsu mērķis ir piedāvāt augstas kvalitātes veģetāros produktus, lai patērētājiem, kuri vēlas baudīt cita veida maltīti, būtu iespēja eksperimentēt ar garšām un paplašināt savu ēdienkarti. Raugoties nākotnē, mēs prognozējam, ka veģetāro produktu popularitāte turpinās augt un mūsu ražotne Somijā veidos arvien būtiskāku lomu produkcijas paplašināšanā visā mūsu tīklā," norāda I. Salmela.

Ieva Salmela norāda, ka reaģējot uz šīm pārmaiņām, "Hesburger" produktu izstrādātāji ir radījuši jaunu produktu līniju. "Veke" siera burgers ir pirmais produkts no jaunās produktu līnijas, un tā galvenā sastāvdaļa ir dārzeņu plācenītis no cukurzirņiem, pupiņām un kviešiem, ko papildina citas burgera sastāvdaļas. Šobrīd jaunais produkts ir pieejams četrās valstīs – Baltijā un Somijā, un uzņēmumā plāno, ka nākotnē šo produktu līniju varētu paplašināt un attīstīt atbilstoši klientu vajadzībām.

Jauna ražotne Somijā

Pirms pieciem gadiem "Hesburger" Somijā iegādājās nelielu veģetāro produktu ražotni, kas tolaik nodrošināja citu "Hesburger" produktu kā, piemēram, sojas tortiljas sastāvdaļu, ražošanu. Savukārt, reaģējot uz augošo pieprasījumu veģetāro produktu segmentā, tika pieņemts lēmums uzbūvēt jaunu ražotni Somijā, lai nākotnē ražotu daudzveidīgus veģetāros produktus un spētu nodrošināt pieaugošo pieprasījumu. Rūpnīca tika atklāta 2019.gada rudenī.

Par "Hesburger"

"Hesburger" ir lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde Somijā un Baltijā ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi nozarē. "Hesburger" restorāni darbojas 9 valstīs, un šogad uzņēmums atvērs jau 500. restorānu tīklā. Latvijā pašreiz darbojas 50 restorānu, kurus 2019. gadā apmeklēja vidēji 8,7 miljoni klientu, kuri iepirkušies arī vairāk par vienu reizi. Uzņēmuma pārdošanas apjoms Latvijā 2019. gadā sasniedza 29 miljonus eiro, kas ir par 11% vairāk nekā gadu iepriekš.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.48670506sec.