Jaunmoku pils kompleksā svinēs klusākās, bet ne mazāk krāsainas Lieldienas

Šogad klusāk, bet ne mazāk krāsaini Jaunmoku pils kompleksā sagaidīs gada raibākos svētkus – Lieldienas. Jau šobrīd zilas, dzeltenas, sarkanas, lielas un mazas olas un citi dekori rotā pils pagalmu un parku, priecējot pils darbiniekus un viesus.

Svētkos pils komplekss būs atvērts un nesteidzīgās pastaigas parkā varēs būt ne tikai relaksējošas, bet arī izglītojošas. Muzeja darbinieces ir sarūpējušas unikālas olas. To saturošā informācija ļaus iepazīt Lieldienu tradīcijas dažādās pasaules valstīs.

Papildus tām būs pieejama orientēšanas spēle, kas piešķirs izziņas procesam izaicinājumu un intrigu. Pareizo atbilžu īpašnieki saņems dāvanu.

Lieldienās – 2020. gada 12. un 13. aprīlī, pils pavāre būs sagatavojusi piknika grozus jeb komplektus divām personām, kurus viesi varēs ņemt līdzi vai baudīt uz vietas pils parkā.

Lielā piknika groza komplektā ietilps vistas gaļas šašliks un pikantie vistas spārniņi, kurus varēs cept paši, burkānu stienīši, bagete ar zaļumu sviestu, smalkmaizītes, sula un divas krāsotas olas. Mazajā komplektā būs smalkmaizītes, burkānu stienīši, sula un divas krāsotas olas.

Lai ceptu gaļu uz vietas kompleksā, varēs izmantot piknika vietu, degmateriālus un piederumus par papildus samaksu.

Piknika grozus varēs iegādāties pils Informācijas centrā ierodoties, bet, lai nebūtu jākavējas, tos var pieteikt jau iepriekš.

Arī šajā sarežģītajā laikā Jaunmoku pilī turpina gādāt par viesu labsajūtu un piedāvā iespēju baudīt mierpilnu atpūtu viesnīcā komfortablos divvietīgos numuriņos vai ģimenei piemērotā numuriņā Dīķa mājā.

Plašā kompleksa apkārtne ļaus doties pastaigās, makšķerēt pēc seno laiku metodēm un atpūsties divatā vai ģimenes lokā. Numuru vēlams rezervēt iepriekš pa tel. +371 26187442.

Jaunmoku pils kolektīvam ir svarīgi un viņi rūpēsies par drošības noteikumu ievērošanu no savas puses un to sagaidīsim ar no saviem viesiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.392138sec.