Pašizolācijas laikā kopīgā kokteilī vienojas pasaulē slaveni bārmeņi – arī no Latvijas

Laikā, kad teju visas pasaules valstis ir liegušas pulcēties vienuviet vairāk nekā divām personām, ir ierobežoti starptautiskie ceļojumi un aizvērtas teju visas izklaides iestādes, neskaitāmi radoši risinājumi ir pāršalkuši sociālos tīklus.

Lai atgādinātu par drošu pašizolēšanos, bet tajā pašā laikā saglabātu pozitīvu noskaņojumu, vairāki pasaulē plaši pazīstami bārmeņi, kas šobrīd strādā mājas apstākļos, ir atsaukušies pašmāju kokteiļu čempiona un tekilas zīmola globālā vēstneša Anša Ancova aicinājumam izveidot kokteili "Karantīnas Margarita" digitāli.

"Regulāri arī pašizolācijas laikā sazinos ar saviem amata brāļiem un māsām no visas pasaules. Pēc aptuveni divu nedēļu ilga darba, kurā piedalījās bārmeņi no Austrālijas, ASV, Meksikas, Polijas, Austrijas, Ukrainas, Latvijas un citām valstīm, tapa pacilājošs video," stāsta "Rooster Rojo tequila" globālais zīmola vēstnesis Ansis Ancovs.

"Šajā video redzami patiešām lieli vārdi bārmeņu industrijā: trīskārtējs pasaules flair čempions Mareks Poslužnijs no Polijas, pasaules čempioni klasiskajā disciplīnā Mario Hoferers no Austrijas, Andris Reizenbergs no Latvijas, Agneška Čieslar no Polijas, kā arī astoņkārtējs Austrijas flair čempions un trīskārtējs pasaules čempionāta finālists Štefans Haneders no Austrijas, ASV dzīvojošais ukraiņu talants Vlodimirs Burjanovs un vairāku pasaules čempionātu finālists Klintons Veirs no Austrālijas," stāsta kādreizējais pasaules čempions kokteiļmākslā Ansis Ancovs.

"Visa bārmeņu kopiena šobrīd ir spiesta palikt mājās, bet tas neliek apstādināt darbu, ko mīlam. Tiešsaistē turpinās meistarklases, tiek organizēti pirmie online bāri arī Latvijā; visam ir iespējams pielāgoties, lai jau pēc kāda laika mēs visi atkal varētu satikties klātienē," komentē Ansis Ancovs.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Tā pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50806499sec.