Restorāns «Baltvilla» piedāvā uzkodu un desertu piknika grozus līdzņemšanai

Viesnīca "Baltvilla", uzsākot jauno sezonu, kā vienu no saviem jaunajiem produktiem piedāvā viesnīcas restorāna šefpavāra Antona Konstantinova īpaši veidoto piknika grozu, ko iespējams pasūtīt līdzņemšanai vai baudīt uz vietas viesnīcas "Baltvilla" teritorijā. Viesnīca "Baltvilla" piedāvā arī restorāna, SPA un konferenču servisa pakalpojumus.

Piknika grozs ir pieejams trīs dažādos variantos – "Baltvilla", "Baltezers" un "Veģetārais". Komplekti atšķiras ar sortimentu.

Viesnīcas "Baltvilla" komercdirektore Iveta Ose norāda, ka komplektos tiek ietverti ilgstoši uzglabājami produkti – dažādas uzkodas, kūciņas un dzērieni. Iepakojumam tiek izmantoti ekoloģiskie materiāli – ēdiens tiek iesaiņots izmantojot kartona kārbiņas, kuras savukārt saliktas papīra maisā vai kartona kastē, kā arī komplektos tiek ietverti vienreizējās lietošanas koka galda piederumi, salvetes un maisiņš atkritumu savākšanai.

"Mūsu piedāvājums radās, jo ārkārtas situācijas laikā cilvēkiem nebija iespējams apmeklēt restorānu. Daudzi devās tālākos vai tuvākos izbraucienos un  pastaigās, un kā zināms – svaigā gaisā ēstgriba palielinās. Mūsu piedāvājumu varētu nosaukt par "restorāns attālināti". Tādā veidā cilvēki var saņemt restorāna ēdienu, kas iesaiņots individuālās kastītēs drošai lietošanai," stāsta Iveta Ose.

Arī pēc ārkārtas situācijas pakalpojums saglabāsies, jo atrodamies pa ceļam uz jūru un vasaras sezonā ļoti daudzi dodas pavadīt dienu, ķerot D vitamīnu. Ar šo grozu par ēšanu nebūs jāuztraucas," piebilst Iveta Ose.

Viesnīca "Baltvilla" atrodas 15 kilometru attālumā no Rīgas centra, lielā Baltezera krastā un piedāvā piknika grozu baudīt arī uz vietas, viesnīcas teritorijā- restorāna terasē vai pludmalē.

Piknika grozu iespējams pasūtīt mājaslapā - www.baltvilla.lv, rakstot Baltvilla Facebook lapā, zvanot pa tālruni +371 60001466, vai rakstot uz e-pastu: [email protected], vismaz 2 h pirms plānotā pasākuma.

Piknika grozam pieejama arī piegāde. Pasūtījumiem sākot no 30.00 Eiro, 15 kilometru rādiusā no viesnīcas "Baltvilla", piegāde ir bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82651591sec.