Ar grandiozu pasākumu no jauna atklāj LIDO Atpūtas centru

Pēc teju trīs mēnešu dīkstāves ar virkni jaunumu darbu atsācis LIDO Atpūtas centrs, kas ar gardiem jaunumiem sortimentā un plašu kultūras un izklaides programmu no 2020. gada 2. jūlija atkal ir pieejams apmeklētājiem.

Līdzās jauninājumiem ēdienkartē restorāna komplekss visu vasaru piedāvās populāru mūziķu koncertus topošajā Brīvdabas koncertzālē, bet vakara stundās apmeklētājus priecēs strūklaku šovs un gaismas instalācija "LIDO zieds".

Viens no iespaidīgākajiem jaunumiem kompleksa teritorijā ir strūklaku šovs un gaismas objekts "LIDO zieds", kas stājies lielās egles vietā un pilnā krāšņumā būs novērtējams krēslas stundās. To veidojuši tēlnieks Ronalds Jaunzems un multimediju mākslinieks Māris Kalve, kura māksliniecisko rokrakstu LIDO Atpūtas centra viesi jau iepazina pagājušajā ziemā. Šoreiz mākslinieks piedāvā vīziju par vasarīgām tēmām, kur senatnīgi simboli savijušies dinamiskā, mūsdienīgā risinājumā.

"Covid-19 izraisītā krīze Latviju skāra negaidīti un negodīgi sāpīgi. Arī mēs no tās cietām, lai gan centāmies darīt visu, kas mūsu spēkos, lai pasargātu darbiniekus, klientus un biznesu. Pirmo reizi pastāvēšanas vēsturē mums nācās uz laiku aizvērt restorānus. Taču šodien ar divkāršu spēku – jaunumiem gan ēdienkartē, gan vidē – esam gatavi uzņemt apmeklētājus, jo Rīga bez LIDO Atpūtas centra nav Rīga! Līdzās jauninājumiem ēdienkartē, kas mūsu virtuvi papildinās ar dažādu pasaules daļu tradicionālajām garšām, esam padomājuši arī par plašu izklaides un kultūras programmu visai vasarai, tāpēc šeit top jauna Brīvdabas koncertzāle 1000 skatītājiem," uzrunājot pasākuma viesus, atklāja LIDO dibinātājs un īpašnieks Gunārs Ķirsons.

Lai gan atklāšanas vakarā netrūka muzikālu pārsteigumu, galvenais šīs vasaras notikums vēl priekšā – drīzumā plānots atklāt Brīvdabas koncertzāli, kas vienlaikus varēs uzņemt 1000 viesu un sola iespēju baudīt Latvijas labāko mūziķu koncertus. Brīvdabas koncertzāles programma tiks izsludināta atsevišķi. Savukārt jau 4. jūlijā ar dzejas vakaru un mākslinieka Aivja Pīzeļa gleznu izstādes atklāšanu durvis vērs Mākslas istaba, kur regulāri notiks dažādi kultūras pasākumi.

Citi jaunumi LIDO Atpūtas centra teritorijā ir dārzeņu un garšaugu dobes, kurās ienākas zaļumi, tomāti un pat ķirbji, Vēja zvanu taka ar 4800 koka elementiem, kas aicina relaksēties saspringtas darba dienas beigās, septiņas skaistas foto pieturas, kā arī atrakcijas un auto skoliņa bērniem.

Gardēži novērtēs arī jauno ēdienkarti, ko iedvesmojusi Japānas, Ķīnas, Havaju salu, Itālijas un Amerikas tradicionālā virtuve. Viss īsts, svaigs un autentisks: tikko sarullēti suši, bagātīgi, sulīgi burgeri, svaigas poke bļodas, eksotiski vokpannas ēdieni, kraukšķīgas picas un, protams, apmeklētāju iecienītā latviešu virtuve – tas viss atrodams vienuviet LIDO Atpūtas centrā Krasta ielā 76, Rīgā, kas gaidīs apmeklētājus ik dienu no plkst. 11.00 līdz 23.00.

Sīkāka informācija par plānotajiem pasākumiem – LIDO sociālo tīklu ierakstos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64459205sec.