Ungurmuiža aicina uz skaistu muzikālu notikumu

2020. gada 26. septembrī plkst. 18.00 Ungurmuižā notiks koncerts – tikšanās ar ģitāristu, komponistu un producentu Aivaru Hermani, mūziķi ar vairāk nekā 45 gadus ilgu muzikālās darbības pieredzi un radošiem sasniegumiem.

Koncertā skanēs Īzaka Dunajevska, V.A.Mocarta, John Lennon, Chick Corea, Astor Piazzolla, Raimonda Paula, kā arī Aivara Hermaņa paša sacerētie instrumentāli skaņdarbi no viņa solo albumiem "Mans laiks" un "Liepājas iela". Muzikālās kompozīcijas mīsies ar Aivara stāstījumu par viņa muzikālās karjeras veidošanu – laiku, kad Latvijā dzima un attīstījās populārā un rokmūzika, viņa laikabiedriem, kā arī pasaules mūzikas ietekmi.

Biļetes iespējams iegādāties bilesuparadize.lv, "Biļešu paradīzes" kasēs un, iepriekš rezervējot (tālr. 22007332), koncerta dienā Ungurmuižā. Biļetes jāiegādājas visiem apmeklētājiem neatkarīgi no vecuma.

Aivars Hermanis, kurš dažādās aptaujās vairākkārt atzīts par Latvijas labāko ģitāristu, dziesmas sācis sacerēt jau 70. gadu sākumā. Viņš piedalījies vairāk nekā 1000 skaņdarbu ieskaņojumos un uzstājies neskaitāmos koncertos dažādās pasaules valstīs. Viņa komponista kontā ir vairāk nekā 100 dziesmu un instrumentālu kompozīciju. Kā profesionāls mūziķis – ģitārists, Aivars Hermanis ir spēlējis grupās "Suvenīrs", "Tip-Top", "Modo", "Opus", "Remix", R.Paula ansamblī, Latvijas Valsts Televīzijas un Radio orķestrī, G. Rozenberga bigbendā, "Stabu ielas džess" orķestrī, Laimas Vaikules grupā un daudzos citos muzikālos kolektīvos.

Aivars joprojām muzicē dažādos džeza un populārās mūzikas projektos ("AG 3o", "Bague Duo" u.c.), kā arī dalās savā pieredzē un lasa lekcijas Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras Koledžā u.c. augstskolās.

Izbaudi patiesi dzīvu sajūtu vakaru sirsnīgi tuvā atmosfērā: sarunās, atklāsmēs, mūzikā. Smeldzes piepildītās un sirsnīgās melodijas sniegs baudījumu koncerta apmeklētājiem un dāvās harmoniju un enerģiju jaunam darba cēlienam.

Koncertu rīko SIA "Ungurmuiža" sadarbībā ar SIA "BILŽU BIROJS".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.666538sec.