LIDO Atpūtas centrs aicina ciemos - muzikāla strūklaka un trešdienu vakariņas ar māksliniekiem

Lai arī iespēja baudīt vasaru ierastā režīmā krīzes dēļ šogad bija apgrūtināta, LIDO Atpūtas centra komanda spēra drosmīgus soļus, lai visu mīlētajai izklaides vietai piešķirtu jaunu konceptu, piedāvājot vēl nebijušas izklaides iespējas gan Latvijas iedzīvotājiem, gan valsts viesiem. 

Šajā pārmaiņu laikā LIDO Atpūtas centrs ieviesis ne mazums grandiozu izmaiņu gan izklaides jomā, gan ēdienkartē. Par šīs vasaras obligāti apskatāmo objektu kļuva muzikālā strūklaka un mirdzošās gaismas instalācija LIDO zieds. Iespaidīgais muzikālais šovs ar Latvijas un pasaules skaistākās mūzikas pavadījumu LIDO Atpūtas centra apmeklētājus visas dienas garumā priecēs vēl līdz 30. septembrim. Vasaras sezonai LIDO Atpūtas centrs izveidoja arī nebijušu kultūras programmu ar dzīvās mūzikas vakariem āra terasē un šovprogrammām nedēļas nogalēs.

LIDO Atpūtas centra mērķis ir kļūt ne tikai par vietu, kur veselīgi un garšīgi paēst, bet arī par vietu, kur baudīt kultūru un mākslu, tādēļ jūlijā tika atvērta LIDO Mākslas istaba. Šī telpa, kur klausīties sirsnīgus dzejas un mūzikas vakarus, kā arī aplūkot īpašas gleznu izstādes, jau kļuvusi par iemīļotu vietu apmeklētājiem.

Kopš septembra katru trešdienas vakaru LIDO Atpūtas centra restorānā notiek īpaši muzikāli pasākumi ar populāru mākslinieku piedalīšanos, vakara programmu un gardām vakariņām. Aicinām uz 30. septembra programmu, kurā ar koncertu “ES MĪLU DZĪVI SKAISTO” uzstāsies talantīgie Latvijas Nacionālā teātra dziedošie aktieri Marija Bērziņa, Mārcis Maņjakovs un Latvijas Nacionālā teātra muzikālais režisors un komponists Valdis Zilvers. Baudīt lielisko koncertprogrammu un gardās vakariņas svinīgā atmosfērā iespējams, iegādājoties biļetes "Biļešu Paradīzes" kasēs tikai par 25 Eur personai. 

Jaunas un bagātīgas garšas ieviestas arī LIDO Atpūtas centra virtuvē. Papildus iemīļotajiem klasiskajiem ēdieniem, tagad ir iespēja mieloties ar tādām vispasaules ēdienu klasikām kā suši, wok, picas un burgeri. Viens no svaigākajiem jaunumiem ēdienkartē ir pokiji - uzturvielām bagāts, pilnvērtīgs, kraukšķīgs, krāsains un svaigs havajiešu – amerikāņu ēdiens, kurā spēcīgi jūtams arī Japānas garšu pieskāriens.

Esam no sirds priecīgi, ka LIDO Atpūtas centrs ir viena no ģimeņu iecienītākajam atpūtas vietām - ikvienam ir iespēja gardi paēst atbilstoši savai gaumei, kā arī atrast sev vistīkamāko izklaidi.  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.24051595sec.