Ir apstiprinātas vēl divu «Burger King» restorānu atrašanās vietas

Tallink Grupp paziņoja, ka otrais Burger King restorāns Latvijā tiks atvērts Rīgā, Vienības gatvē 113, savukārt trešais restorāns tiks atvērts Audēju ielā 14, blakus tirdzniecības centram Galerija Centrs Rīgas vecpilsētā. Restorānu Vienības gatvē paredzēts atvērt līdz 2020. gada beigām un restorānu Audēju ielā - 2021. gada pirmajā pusē. Tallink jau 2020. gada pavasarī paziņoja par ieceri atvērt pirmo ātrās ēdināšanas ķēdes restorānu iepirkšanās un izklaides centrā Akropole 2020. gada beigās.

Komentējot abu restorānu atrašanās vietu izvēli, Katre Kevaska, Tallink Grupp krasta mazumtirdzniecības biznesa attīstības vadītāja, sacīja:

“Esmu gandarīta, ka ir nodrošinātas jau trīs lieliskas restorānu atrašanās vietas Latvijā un drīzumā varēsim paziņot arī pirmo divu restorānu atvēršanas datumus, kas ieplānoti jau 2020. gadā. Šobrīd notiek aktīvs darbs pie restorānu iekārtošanas un aprīkošanas, kā arī procedūru izstrādes un personāla atlases veiksmīgai restorānu darbības uzsākšanai Akropolē un Vienības gatvē, vienlaikus ievērojot visus pašreizējos drošības noteikumus un pasākumus.

Restorānam Vienības gatvē ir liels potenciāls, pateicoties tā tuvai atrašanās vietai pie galvenā autoceļa starp Rīgu un Jelgavu, kā arī restorāna izvietojumam blakus tirdzniecības centram. Paredzēts, ka šis restorāns būs arī pirmais Burger King Baltijā, kur tiks izveidota pirmā auto kase, papildus piedāvājot klientiem lielāku mobilitāti un iespēju baudīt pasaulē slavenos burgerus un citus garšīgus restorāna ēdienus, neizkāpjot no auto.

Mūs ļoti priecē arī atrašanās vieta Vecrīgā, blakus iecienītajam tirdzniecības centram Galerija Centrs. Kad šis restorāns tiks atvērts nākamā gada pirmajā pusē, tas saviem viesiem piedāvās iespēju baudīt ēdienus restorāna divos stāvos un vasaras sezonā arī uz āra terases. Esmu pārliecināta, ka visi trīs restorāni, kurus šobrīd esam iecerējuši atvērt Latvijā, gūs labu atsaucību un kļūs iecienīti, un mēs ar nepacietību gaidām iespēju iepriecināt savus klientus ar slavenajiem - uz liesmas grilētajiem - burgeriem, kā arī iepazīstināt ar pārējo mūsu gardo ēdienkarti,” piebilda Katre Kevaska.

Līdz ar trīs restorānu atvēršanu Latvijā, globālā zīmola Burger King franšīzes īpašnieki Tallink Grupp radīs aptuveni 100 jaunu darba vietu. Kopumā nākamo piecu gadu laikā visās Baltijas valstīs plānots atvērt vairāk kā 40 Burger King restorānu Baltijas valstīs ar vairāk kā 800 jaunām darba vietām.

“Neskatoties uz šī brīža izaicinājumiem un ievērojamo konkurenci ātrās ēdināšanas restorānu segmentā, uzskatām, ka Baltijas tirgū joprojām ir vieta kvalitatīvam ātrās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējam, kā arī pieejams plašs Burger King sekotāju skaits, kuriem ir vēlēšanās baudīt gardus burgerus,” uzsvēra Katre Kevaska.

Šī gada maijā un jūnijā tika atvērti jau četri Burger King restorāni Tallinā. Septembrī darbību uzsāka restorāns Tartu. Visi pieci Burger King restorāni Igaunijā guva labu atsaucību un kļuva populāri vietējo burgeru cienītāju vidū jau no pirmās dienas, kad katru minūti tika nopirkts viens ikoniskais Whopper burgers. Papildus Burger King maltīšu baudīšanai restorānos, klienti var pasūtīt Burger King ēdienus, izmantojot ēdienu piegādes pakalpojumus, piemēram, Bolt Food.

Lai nodrošinātu visaugstākos higiēnas un drošības standartus, visos Burger King restorānos tiek ieviesta virkne drošības pasākumu un noteikumu.

Kopumā līdz 2020. gada beigām ir plānots, ka Baltijā darbosies 8 restorāni: pieci restorāni Igaunijā, divi Latvijā un viens Lietuvā. Vairāk informācijas mājaslapā www.burgerking.com.

Dibināts 1954. gadā, Burger King zīmols ir otrs lielākais ātrās ēdināšanas hamburgeru tīkls pasaulē. Oriģinālā Home of The Whoopper®, Burger King sistēma darbojas vairāk kā 17 000 vietās vairāk kā 100 valstīs un Savienoto Valstu teritorijās. Gandrīz 100 procenti Burger King restorāni pieder un darbojas saskaņā ar neatkarīgām franšīzēm, no kurām daudzas pieder ģimenes uzņēmumiem, kas šajā biznesā darbojas jau vairākas dekādes. Lai uzzinātu vairāk par Burger King zīmolu, aicinām apmeklēt Burger King zīmola mājaslapa www.bk.com, kā arī Facebook, Twitter un Instagram.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44410515sec.