Islande Hotel aicina uz DINAMO ēdienkartes prezentāciju

Ceturtdien, 13.10.2011, notiks plašākas sabiedrības iepazīstināšana ar viesnīcas Islande Hotel restorāna izstrādāto speciālo Dinamo ēdienkarti, kurā iekļauti hokeja kluba DINAMO Rīga hokejistu un treneru iecienītākie ēdieni.

Prezentācijā piedalīsies DINAMO Rīga spēlētāji, treneri, vadība, kā arī masu mediju pārstāvji, un visiem klātesošajiem būs iespēja nodegustēt viesnīcas Islande Hotel šefpavāres Kristīnes Otmanes radītos ēdienus, kas izstrādāti, balstoties uz apkopoto informāciju par hokejistu iecienītākajiem un mīļākajiem ēdieniem.

Islande Hotel šefpavāres Kristīnes Otmanes vadītais restorāns savā virtuvē akcentē veselīgu un sabalansētu ēdienkarti, kuras sastāvdaļas ir mūsu pašu Latvijas lauku labumi.

Šobrīd viesnīcas Islande Hotel restorāna speciālajā Dinamo ēdienkartē būs iekļauti 8 dažādi ēdieni, taču nākotnē, iespējams, to klāsts tiks papildināts. Dinamo ēdienkartē iekļautie ēdieni būs dažādi – gan salāti, gan zupa, gan siltie ēdieni, gan saldais, un tieši šāda veida ēdienus hokejisti arī ēd gan pirms, gan pēc spēlēm. Turklāt, ēdienu izgatavošanā tiek izmantoti ekoloģiski tīri Latvijas lauksaimniecības produkti.

Speciālās Dinamo ēdienkartes ieviešana viesnīcā Islande Hotel 9. stāva restorānā  ir turpinājums veiksmīgajai sadarbībai starp hokeja klubu DINAMO Rīga un viesnīcu Islande Hotel, kas tupinās jau ceturto sezonu.

Vairāk informācijas interneta vietnē: www.islandehotel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61877489sec.