Noskaidrots kampaņas «Ieved stadionā zvaigzni!» uzvarētājs

2012.gada 11.martā “Futo kausa” posma laikā, svinīgā ceremonijā kļuva zināms tas bērns, kurš kopā ar vienu no vecākiem “McDonald’s” kampaņas “Ieved stadionā zvaigzni!” ietvaros 1.jūlijā dosies uz UEFA EURO 2012 finālturnīru Kijevā un miljoniem skatītāju priekšā stadionā ievedīs kādu no Eiropas futbola zvaigznēm. No labākajiem “Futo kausa” mazajiem futbolistiem uzvarētāju – Jēkabu Āzeru (8 gadi, Jura Docenko Futbola Skola Alberts – Jugla”, Rīga) – izlozēja ilggadējs Latvijas Nacionālas futbola izlases spēlētājs Igors Stepanovs.

Krīvs Krauliņš, “McDonald’s” mārketinga vadītājs Latvijā: “Visā pasaulē “McDonald’s” pievērš uzmanību bērniem un viņu labklājībai. Esam priecīgi, ka šogad varēsim piepildīt divu bērnu sapni, dodot viņiem iespēju plecu pie pleca iesoļot stadionā kopā ar kādu no Eiropas futbola zvaigznēm! Apsveicam Jēkabu Āzeru, savukārt pārējiem bērniem, kuri arī vēlas iegūt tādu pašu iespēju, varam paziņot, ka “McDonald’s” rīkos zīmēšanas konkursu par tēmu “Mans draugs – futbols!”, un jau 21.aprīlī tiks noskaidrots otrs bērns, kurš arī dosies uz UEFA EURO 2012 turnīra spēli un kļūs par pavadoni kādai no Eiropas futbola zvaigznēm.”

Jēkabs Āzers dosies uz 2012.gada Eiropas čempionāta futbolā finālspēli Kijevā 1.jūlijā. “McDonald’s” bērnam un vienai pavadošai personai nodrošinās aviobiļeti, trīs dienu uzturēšanos Kijevā, biļeti uz Eiropas čempionāta futbolā finālspēli, ekskursiju pa pilsētu un gida pakalpojumus, transfēru no lidostas un atpakaļ, oficiālo sporta formu, kā arī citas dāvanas un suvenīrus.

Agra Brūne, Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta direktore: “Patiess prieks, ka “McDonald’s” kampaņas “Ieved stadionā zvaigzni!” ietvaros diviem bērniem no Latvijas būs unikāla iespēja izjust prieku par savu veiksmi, lepnumu un sajūsmu, dodoties UEFA EURO 2012 finālturnīra arēnā roku rokā ar kādu no Eiropas futbola zvaigznēm. Varbūt tas būs Krištianu Ronaldu, Veins Rūnijs, Miroslavs Kloze, Arjens Robens vai Franks Riberī. Lai tas ir viens no spilgtākajiem mirkļiem jūsu dzīvē!”

Igors Stepanovs, ilggadējs Latvijas Nacionālas futbola izlases spēlētājs: “Apsveicu jauno futbolistu ar iegūto balvu un šo unikālo iespēju plecu pie pleca iesoļot stadionā kopā ar kādu no Eiropas futbola zvaigznēm. 2004.gadā Latvijas futbola izlases spēlētāji un mūsu līdzjutēji Portugālē izbaudīja, ko nozīmē spēlēt Eiropas čempionāta finālturnīrā un varu apgalvot, ka tādas emocijas un iespaidi paliek uz visu mūžu. Ļoti ceru, ka nākotnē šie mazie puikas, kas piedalījās šajā turnīrā, kļūs par profesionāliem futbolistiem un valstsvienības līmeņa spēlētājiem, tādejādi nesot Latvijas vārdu pasaulē un ne vienu vien reizi spēs atkārtot to brīnumu, ko paveica Latvijas futbola izlase 2004.gadā.”

Aivars Vaivods, Latvijas Futbola federācijas masu futbola koordinators: “Futbols ir populārākā komandu sporta spēle pasaulē, un mēs, Latvijas Futbola federācija, atzinīgi novērtējam un atbalstām šādu futbola turnīru, kas spēj vienkopus sapulcināt vairākus simtus jauno futbolistu, tādejādi vairojot futbola popularitāti mūsu valstī. Ir būtiski saprast, ka šie jaunie spēlētāji, nodarbojoties ar futbolu ikdienā, aug un attīstās kā personības, kas dzīvē spēj novērtēt tādas lietas kā komandas vērtības, disciplīnu, atbildību, cīņassparu un tieksmi uzvarēt. Liels paldies, ”McDonald’s”, kampaņas organizatoriem, kas piedāvā šādu iespēju jaunajam futbolistam klātienē, šovasar Kijevā piedzīvot tās emocijas, kuras miljoniem skatītāju vēros tiešraidē pie televizora ekrāniem visā pasaulē.”

“McDonald’s” šogad Latvijā “Ieved stadionā zvaigzni!” kampaņas ietvaros piedāvās doties uz UEFA EURO 2012 finālturnīru Kijevā. Viens no bērniem tika noskaidrots izlozē, kurā piedalījās labākie un sasniegumiem bagātākie 10. un 11.marta “Futo kausa” posma jaunie futbolisti. “Futo kauss” ir “Bērnu futbola attīstības centra” sadarbībā ar futbola klubu “Miko” rīkots futbola turnīrs bērniem, kas pulcē vairāk nekā 1000 jaunos futbolistus vienā posmā. Otrs bērns tiks noskaidrots “McDonald’s” rīkotajā zīmējumu konkursā. Šajā konkursā varēs piedalīties bērni, kuri iesniegs savus zīmējumus par tēmu “Mans draugs – futbols!” jebkurā “McDonald’s” restorānā no 14.03.2012. līdz 14.04.2012. vai atsūtīs pa pastu uz adresi: SIA „Premier Restaurants Latvia”, Duntes iela 6-514, Rīga, LV – 1013 (pasta zīmogs – 14.04.2012.). Zīmējumam aizmugurē jāuzraksta bērna vārds, uzvārds, dzimšanas datums, kā arī vārds, e-pasta adrese un telefona numurs kādam no vecākiem vai aizbildnim.

UEFA EURO 2012 organizētāji ir noteikuši - par futbola zvaigžņu pavadoņiem drīkst būt bērni vecumā no 6 līdz 10 gadiem, tādēļ bērnam jābūt dzimušam laikā no 01.07.2002. līdz 30.06.2006.

 

Par “McDonald’s”

“McDonald’s“ (NYSE:MCD) ir vadošais ātrās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs ar vairāk nekā 32 000 restorānu 117 valstīs. Ap 80% no “McDonald’s“ restorāniem pieder franšīzēm, kas nodrošina to darbību.

Maltas kompānija “Premier Capital Limited” ir 54 “McDonald’s” restorānu īpašnieks Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Maltā un Grieķijā, un uzņēmums nodarbina vairāk nekā 2000 cilvēku. Baltijas valstīs piecu gadu laikā – no 2010.gada līdz 2014.gadam ieskaitot – “Premier Capital Limited” plāno investēt tālākā attīstībā 27 miljonus latu un paplašināt tīklu līdz 35 restorāniem.

“McDonald’s“ darbību Latvijā sāka 1994.gadā, atverot restorānu Vecrīgā. Ar pirmā restorāna atvēršanu ārpus Rīgas Daugavpilī, “McDonald’s“ restorānu skaits ir sasniedzis 10. Latvijā “McDonald’s“ ir ne tikai vadošais ātrās ēdināšanas restorānu tīkls, bet arī labs darba devējs. Pēdējo gadu laikā darbinieku skaits ir audzis vairāk nekā divas reizes un līdz gada beigām sasniegs 600. “McDonald’s“ piedāvā darba iespējas arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pašlaik šādu iespēju nodrošinot ap 20 cilvēkiem. Ienākot Latvijā, “McDonald’s“ līdzi atnesa sociāli atbildīga uzņēmuma praksi, ko apliecina 2007.gadā izveidotais labdarības fonds “Ronald Mcdonald House Charities Latvija”, kura darbība ir veltīta labdarības līdzekļu piesaistei, un ieguldījums nāk arī no ikviena pārdotā “Happy Meal” komplekta. Papildu informācija par “McDonald’s“ ir www.mcdonalds.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70404291sec.