Galerija Centrs apmeklētājiem durvis vēra restaurētā picērija «Čili Pica»

Šī gada 3. maijā tirdzniecības centrā „Galerija Centrs” Rīgā, Audēju iela 16, apmeklētājiem durvis vēra restaurētā picērija „Čili Pica”.

2006. gadā pēc grandiozas rekonstrukcijas un vērienīgas paplašināšanās pircējus gaidīja jaunais tirdzniecības centrs „Galerija Centrs”, kura ēka celta laika posmā no 1936. līdz 1940. gadam Armijas ekonomiskā veikala (AEV) vajadzībām.

Picērija „Čili Pica” tirdzniecības centrā „Galerija Centrs” tika atvērta 2006. gada 25. septembrī, bet šī gada 9. aprīlī tika slēgta uz telpu restaurāciju, lai atbalstītu „Galerija Centrs” vēsturisko vērtību saglabāšanu.

Restaurētās picērijas platība ir 295 m², tā aizņem divus stāvus, kur izvietoti 32 galdiņi ar 164 sēdvietām. Plašo un mājīgo telpu pirmā stāva interjerā ir atjaunots AEV ēkas trīsdesmitajiem gadiem raksturīgais neoeklektisma stils. Oriģinālie ģipša lējumi, vēsturiskie kolonnu kapiteļi, dekoratīvais apmetums un senlaicīgo fotogrāfiju fragmenti uz sienām ļaus ikvienam apmeklētājam sajust pagājušā gadsimta trīsdesmitajiem gadiem raksturīgo gaisotni. Savukārt pagrabstāva telpas ieguvušas modernu interjeru klusinātos un dabiskos toņos, atjaunotas mēbeles un gaismas ķermeņi. Interjeru veidojusi dizainere Kristīna Kokina.

SIA „Čilija Pizza” mārketinga direktors Arturs Skadmans pauž gandarījumu: „Esam lepni, ka mums ir izdevies sajust un likt mūsu telpām atdzimt pagājušā gadsimta trīsdesmitajiem gadiem raksturīgajā atmosfērā. Priecājamies, ka spējam ar modernām tehnoloģijām radīt senatnīguma auru vēsturiskajā namā. Ceram, ka šo autentisko restorāna atmosfēru novērtēs arī tā apmeklētāji.”

Picērijas piedāvātajā ēdienkartē būs iekļautas 50 dažādu veidu picas dažādām gaumēm, siltie ēdieni, deserti un uzkodas. Katru rītu no plkst. 9:00 būs iespējams baudīt brokastis no brokastu ēdienkartes. Bērniem paredzēta īpaša ēdienkarte ar garšīgiem, jautri rotātiem un apetīti rosinošiem ēdieniem un dzērieniem, par kuriem sakrājot punktiņus, varēs tikt pie dažādām„Čili Pica” dāvaniņām.

„Čili Pica” aicina visus draugus un picu cienītājus apmeklēt atjaunoto picēriju tirdzniecības centrā „Galerija Centrs” Rīgā, Audēju iela 16, jau no 3. maija plkst. 9:00. Picērijas darba laiks – katru dienu no plkst. 9:00 līdz 22:00.

Informācija par uzņēmumu:

Picēriju tīkls „Čili Pica” Latvijā darbojas kopš 2001. gada, kad Liepājā tika atvērta pirmā picērija „Čili Pica”. Pašlaik tīkla picēriju skaits Latvijā jau sasniedz 24 picērijas, kuras atrodas Rīgā, Liepājā, Jelgavā, Valmierā, Ogrē, Siguldā un Daugavpilī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4793942sec.