Divi Latvijas bērni izies Eiropas Futbola čempionāta 2012 fināla spēles laukumā

Jau šo svētdien, 1.jūlijā, “McDonald’s” kampaņas “Ieved stadionā zvaigzni!” ietvaros divi bērni no Latvijas – Jēkabs Āzers (8 gadi) un Daņila Derevjanko (8 gadi) – dosies uz UEFA EURO 2012 finālturnīru Kijevā un miljoniem skatītāju priekšā ievedīs stadionā kādu no Eiropas futbola zvaigznēm.

Abi bērni dosies uz UEFA EURO 2012 finālspēli Kijevā, un viens no viņu kvēlākajiem sapņiem tiks piepildīts – plecu pie pleca iesoļot stadionā kopā ar kādu no saviem lielākajiem futbola elkiem. Jēkabs cer ievest stadionā Serhio Ramosu, savukārt Daņila – Ikeru Kasiljasu. Puikas joprojām nespēj noticēt, ka tieši viņiem būs iespēja klātienē jau šo svētdien Kijevā piedzīvot tās emocijas, kuras miljoniem skatītāju vēros tiešraidē pie televizora ekrāniem visā pasaulē. Gan Jēkabs, gan Daņila cer, ka kādreiz paši piedalīsies čempionātā un pārstāvēs Latviju.

“McDonald’s” abiem bērnam un viņu vienai pavadošajai personai nodrošina pilnu brauciena komplektu: aviobiļeti, trīs dienu uzturēšanos viesnīcā Kijevā, biļeti uz Eiropas čempionāta futbolā finālspēli, ekskursiju pa pilsētu un gida pakalpojumus, transfēru no lidostas un atpakaļ, oficiālo sporta formu, kā arī citas dāvanas un suvenīrus.

“McDonald’s” šogad Latvijā kampaņas “Ieved stadionā zvaigzni!” ietvaros piedāvāja iespēju doties uz UEFA EURO 2012 finālturnīru Kijevā. Viens no bērniem, Jēkabs Āzers, tika noskaidrots izlozē, kurā piedalījās labākie un sasniegumiem bagātākie 10. un 11.marta “Futo kausa” posma jaunie futbolisti. “Futo kauss” ir “Bērnu futbola attīstības centra” sadarbībā ar futbola klubu “Miko” rīkots futbola turnīrs bērniem, kas pulcē vairāk nekā 1000 jaunos futbolistus vienā posmā. Otrs bērns, Daņila Derevjanko, tika noskaidrots “McDonald’s” rīkotajā zīmējumu konkursā, kurā varēja piedalīties bērni, kuri bija iesnieguši savus zīmējumus par tēmu “Mans draugs – futbols!” jebkurā no “McDonald’s” restorāniem vai atsūtījuši tos pa pastu.

Šogad kopumā “McDonald's” dod iespēju 682 bērniem no 34 Eiropas valstīm ievest stadionā kādu no Eiropas futbola zvaigznēm. UEFA EURO 2012 organizētāji ir noteikuši, ka par futbola zvaigžņu pavadoņiem drīkst būt bērni vecumā no 6 līdz 10 gadiem.

Par “McDonald’s”

“McDonald’s“ (NYSE:MCD) ir vadošais ātrās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs ar vairāk nekā 32 000 restorānu 117 valstīs. Ap 80% no “McDonald’s“ restorāniem pieder franšīzēm, kas nodrošina to darbību. Maltas kompānija “Premier Capital Limited” ir 54 “McDonald’s” restorānu īpašnieks Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Maltā un Grieķijā, un uzņēmums nodarbina vairāk nekā 2000 cilvēku. Baltijas valstīs piecu gadu laikā – no 2010.gada līdz 2014.gadam ieskaitot – “Premier Capital Limited” plāno investēt tālākā attīstībā 27 miljonus latu un paplašināt tīklu līdz 35 restorāniem.

“McDonald’s“ darbību Latvijā sāka 1994.gadā, atverot restorānu Vecrīgā. Ar pirmā restorāna atvēršanu ārpus Rīgas Daugavpilī, “McDonald’s“ restorānu skaits ir sasniedzis vienpadsmit. Latvijā “McDonald’s“ ir ne tikai vadošais ātrās ēdināšanas restorānu tīkls, bet arī labs darba devējs. Pēdējo gadu laikā darbinieku skaits ir audzis vairāk nekā divas reizes un līdz gada beigām sasniegs 600. “McDonald’s“ piedāvā darba iespējas arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pašlaik šādu iespēju nodrošinot ap 20 cilvēkiem. Ienākot Latvijā, “McDonald’s“ līdzi atnesa sociāli atbildīga uzņēmuma praksi, ko apliecina 2007.gadā izveidotais labdarības fonds “Ronald Mcdonald House Charities Latvija”, kura darbība ir veltīta labdarības līdzekļu piesaistei, un ieguldījums nāk arī no ikviena pārdotā “Happy Meal” komplekta. Papildu informācija par “McDonald’s“ ir www.mcdonalds.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11816406sec.