Čili Pica aicina baudīt ogas un augļus svaigus, kokteiļos, kā arī uzglabāt ziemai

Ar 2012. gada 16. jūliju Čili Pica picērijas visā Latvijā uzsāk tirgot atsvaidzinošos "Smoothie" – kokteiļus ar ogām vai augļiem un sasmalcinātu ledu.

Atspirdzinošā kokteiļa "Smoothie" pirmsākumi meklējumi pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados Amerikas Savienotajās Valstīs, kad tie tika tirgoti veselīgas pārtikas veikalos pēc Brazīlijā tapušas oriģinālreceptes.

Čili Pica piedāvā piecus dažādus "Smoothie" – ar aveņu garšu, ar ananāsu un marakujas garšu, ar zemeņu un piparmētras garšu, ar banānu garšu un ar mango garšu, tāpēc ikvienam būs iespēja atrast sev vistīkamāko kokteili. Smoothie var baudīt picērijās uz vietas vai pasūtīt nešanai līdzi.

"Īpaši iecienīti "Smoothie" ir vasaras karstajās dienās, kad tie sniedz tik nepieciešamo veldzi. Šis ir īstais laiks, lai baudītu dabas veltes – ogas un augļus – vai tie būtu svaigā veidā vai pagatavoti kokteiļos," uzskata SIA Čilija Pizza mārketinga direktors Artūrs Skadmans.

Šobrīd, kad vasara ir pašā pilnbriedā un Latvijas daba visus lutina ar savām veltēm, Čili Pica un uztura speciāliste, dietoloģe Inga Pūce aicina izmantot sezonu un baudīt ogas un augļus gan svaigā veidā, gan pagatavotus kokteiļos, kā arī neaizmirst tos saglabāt ziemai. "Ogās un augļos esošais C vitamīns ir gaismas un karstuma jūtīgs, tāpēc vislabākais veids dabas velšu uzglabāšanai ir to sasaldēšana, kuras procesā vitamīni neiet bojā, bet saglabā ogās un augļos esošās labās vielas," paskaidro Inga Pūce.

"Viens no vasaras jaukumiem ir iespēja baudīt vitamīnus savā piemājas dārziņā, saujām berot ogas mutē. Taču cilvēki mīl eksperimentēt un jau ierastās garšas pārvēst jaunās. "Smoothie" noteikti būs gardēžu izvēle," apgalvo Inga Pūce.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.e-pica.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57271099sec.