Noskaidros 2012. gada Latvijas labāko pavāru

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību, starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2012" 7. septembrī notiks konkurss "Latvijas 2012. gada pavārs".

Konkursa finālisti tiksies 2012. gada 7. septembrī izstādes "Riga Food 2012" laikā, lai gatavotu ēdienus pēc pašu izstrādātajām un iesūtītajām receptēm. Kvalificēti ārvalstu pavāri un šefpavāri vērtēs ēdiena noformējumu (kompozicionālo krāsu un formu vienotību), garšu un produktu saderību, kā arī pašu dalībnieku tehnisko meistarību un darba organizēšanu.

Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems medaļas, sertifikātus, kā arī sponsoru un atbalstītāju sarūpētās balvas. Pavāru konkursa uzvarētājs saņems arī naudas balvu – 1 000 eiro.

2011. gada labākā pavāra goda titulu ieguva Jānis Rozenbergs (SIA Ademona, restorāns "Kaļķu vārti"), otro vietu – Juris Dukaļskis (SIA Ademona, restorāns "Kaļķu vārti"), trešo vietu – Māris Astičs (Royal Square Holel restorāns "Desiderata").

2010. gadā Latvijas gada pavāra titulu ieguva restorāna "Kaļķu vārti" pavārs Viesturs Lasmanis, savukārt 2009. gadā – Terēze Kondrate no viesnīcas "MaMa" restorāna.

Konkursu rīko biedrība "Pavāru klubs" sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1.

Kā zināms, starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde "Riga Food 2012" notiks 2012. gadā no 5. līdz 8. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Izstādi "Riga Food 2012" papildina Gastronomijas festivāls, plaša pasākumu, paraugdemonstrējumu un konkursu programma.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.rigafood.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69382sec.